Multirisc-empresa

Assegurances per a empreses

Assegurança Combinada empreses

Per a la teva empresa, pensem en gran

En què consisteix l'assegurança Combinada empreses?

L'assegurança Combinada empreses t'ofereix protecció adaptada a les necessitats concretes del sector industrial en què es desenvolupi la teva empresa. Destaca per la seva flexibilitat en la contractació, adaptant-se a la mida i característiques del teu negoci, i a la facilitat de subscripció de riscos multisituació.

Avantatges d'aquesta assegurança

Posem a les teves mans l'experiència dels nostres experts en assegurances per a empreses, els quals t'assessoraran en l'elecció d'aquelles cobertures que millor s'adaptin al teu negoci.

Assessorament específic

Comptem amb professionals qualificats per proporcionar-te l'assessorament especialitzat en el funcionament i les necessitats de les grans empreses.

Flexibilitat

Tu tries si vols protegir l'edificació, el mobiliari i la maquinària, les existències o tot en conjunt. També pots declarar multisituacions, en cas necessari.

Cobertures

Tenint en compte que cada empresa té les seves pròpies particularitats, a més de les cobertures obligatòries, donem la possibilitat de personalitzar l'oferta amb les cobertures que necessita el client per al seu risc en concret.

Asseguranca-multirisc-empresa

Cobertures principals

Garantim la cobertura dels danys ocasionats per incendi, explosió i caiguda de llamp.

Més cobertures opcionals

Aquesta assegurança t'ofereix les següents extensions addicionals perquè ajustis les cobertures a les necessitats de la teva empresa. Es garanteix:

  • Pluja, vent, pedra o neu.
  • Fum, ones sòniques, caiguda d'aeronaus, impacte de vehicles terrestres de tercers.
  • Actes vandàlics.

Tot això, amb els límits i les intensitats que reculli la pòlissa.

Preguntes freqüents

Mai no se sap quan pot sorgir un imprevist: que entrin a robar a la teva empresa, que s'espatlli alguna maquinària o que es trenquin accidentalment els vidres, entre d'altres. Aquesta assegurança està dissenyada per garantir la cobertura de les despeses derivades d'eventualitats que passin a la teva empresa, perquè només t'hagis de preocupar de la seva gestió. 

És una assegurança flexible que et permet triar entre un ampli ventall de cobertures per adaptar-la a les teves necessitats. Per exemple, la garantia de Responsabilitat civil t'ofereix opcions específiques en funció de les característiques de la teva activitat, com ara tallers mecànics, garatges públics i hotels, a més de les opcions generals d'explotació, productes i patronal.

Per què contractar la nostra assegurança Combinada empreses?

Perquè posem a la teva disposició tota la nostra experiència per oferir-te la millor protecció per a la teva empresa.

Atenció personalitzada

Independentment de l'activitat que desenvolupi la teva empresa, nosaltres ens encarreguem d'ajustar la nostra assegurança a les seves particularitats.

Els millors professionals

T'envoltem dels millors professionals, per assessorar-te en qualsevol moment, concebre l'Assegurança multirisc empreses que realment necessites, i explicar-te de manera clara i senzilla cada cobertura.

Revaloració automàtica

Perquè la teva assegurança estigui sempre actualitzada, t'oferim la possibilitat que els capitals assegurats es revalorin automàticament.