Assegurança de robatori

Assegurances per a empreses

Assegurança Robatori

A prova d'intrusos

En què consisteix l'assegurança Robatori?

La nostra assegurança Robatori específica per a empreses i negocis està dissenyada per proporcionar la millor cobertura davant la pèrdua de béns, efectes, diners en efectiu, maquinària i eines pròpies de la teva activitat empresarial, a causa de robatori o bé d'espoliació, així com els danys ocasionats en aquests béns o en les instal·lacions del local.

Avantatges d'aquesta assegurança

Contractar una assegurança Robatori per protegir els béns de la teva empresa té molts avantatges.

Àmplies cobertures

Que respondran davant la desaparició, la destrucció o el deteriorament dels elements assegurats en la pòlissa, que podràs adaptar a l'activitat i el volum de la teva empresa.

La teva activitat, sempre en marxa

Amb l'assegurança Robatori, tindràs la tranquil·litat de saber que la teva empresa es recuperarà ràpidament davant la pèrdua de maquinària o eines de treball, per així continuar fent l'activitat.

Inclusió d'aparadors, objectes de valor i diners

Si ho necessites, podràs ampliar la teva assegurança per cobrir els objectes de valor i els aparadors, així com els diners en efectiu que tinguis en caixes fortes o durant el seu transport a oficines bancàries.

Assegurança de robatori per a empreses

Cobertures de l'assegurança

Mitjançant aquesta cobertura queden garantides les pèrdues sofertes per la desaparició, la destrucció o el deteriorament dels objectes assegurats a conseqüència del robatori o l'intent de robatori per part de tercers que accedeixin al local il·legalment. 

Entre altres accessos il·legals, es consideren aquells fets mitjançant trencament de portes, finestres o aparadors o mitjançant l'obertura de panys amb rossinyols i elements similars, o si l'autor del robatori accedeix clandestinament i s'oculta per cometre el delicte un cop tancat el local. 

El robatori o el deteriorament dels béns situats en caixes fortes o mobles tancats quedarà cobert sempre que s'hi hagi accedit de manera il·legal, igual que en el local.

Preguntes freqüents

Per saber el preu de l'assegurança Robatori, s'han de tenir en compte diversos aspectes importants, com l'activitat dura a terme a l'establiment, la seva ubicació i característiques, les seves mesures de seguretat antirobatori i l'existència d'aparadors, finestres i altres elements d'accés, així com el valor dels béns que s'asseguraran. 

Les cobertures de la nostra assegurança Robatori poden incloure protecció per a béns com el mobiliari industrial, la maquinària, les mercaderies, tan col·locades a l'interior com en aparadors, diners en efectiu o objectes de valor. Per això, per contractar l'assegurança cal fer un inventari actualitzat del valor de tots aquests elements. Els nostres mediadors estan especialitzats a orientar i adequar cada pòlissa a les necessitats dels clients.

En tots dos casos parlem de la sostracció d'objectes o béns il·legalment, però la diferència principal la trobem en la definició jurídica dels dos termes. Quan es parla de furt, la sostracció es fa sense força en les coses ni violència en les persones, aprofitant una oportunitat o un descuit. Per considerar que una situació és un robatori i, per tant, que està coberta en la pòlissa d'assegurances, l'apoderament del bé aliè s'ha de fer usant força en les coses o violència en les persones.

Per què contractar la nostra assegurança Robatori?

Quan contractes la teva assegurança Robatori amb Plus Ultra Seguros, gaudeixes de la tranquil·litat d'estar assessorat pels millors experts.

Atenció personalitzada

El nostre equip de professionals i mediadors t'orientarà a l'hora de configurar l'assegurança Robatori que millor s'adapti al teu negoci i a l'activitat que hi facis.

Especialistes en empreses

A Plus Ultra Seguros tenim solucions per a la teva empresa i una àmplia experiència en el sector que ens fa ser especialistes i ens permet aconsellar-te en qualsevol moment.

Cobertures personalitzades

T'oferim una assegurança Robatori flexible en la qual podràs incloure les cobertures i garanties complementàries que necessitis perquè la teva pòlissa estigui a l'altura de les teves necessitats.