Responsabilitat Civil ullada

Responsabilitat civil per a empreses

Responsabilitat civil per a empreses

La solució integral

Què t'ofereixen les nostres assegurances de responsabilitat civil per a empreses?

Amb les assegurances de responsabilitat civil per a empreses, en qualsevol de les seves modalitats, garanteixes la tranquil·litat que necessites per desenvolupar la teva activitat o el teu negoci davant de qualsevol imprevist que impliqui el pagament d'indemnitzacions per danys i perjudicis a tercers, així com assegurar les despeses derivades de la teva defensa jurídica com a conseqüència d'un dany amb responsabilitat civil.

Quins avantatges té contractar una assegurança de responsabilitat civil per a la teva empresa?

Per a cada activitat

Disposem de diferents modalitats d'assegurança de responsabilitat civil perquè puguis triar la que millor s'adapti a la teva activitat professional.

Protecció completa

Com la teva asseguradora de responsabilitat civil, garantim des de les possibles indemnitzacions reclamades per tercers fins a les despeses judicials i de defensa dels teus interessos.

Assessorament especialitzat

Per agilitzar el procés de contractació, posem a la teva disposició un equip de professionals especialitzats en responsabilitat civil.

Cobertures

Ens fem càrrec de les indemnitzacions derivades de reclamacions per danys causats a tercers que puguin sorgir durant el desenvolupament habitual de l'activitat del teu negoci. Entre les situacions cobertes es troben:

  • La realització de les activitats pròpies de l'empresa tant dins com fora de les instal·lacions
  • L'actuació dels teus empleats en l'acompliment de la seva activitat professional
  • Els danys ocasionats per la utilització de la maquinària utilitzada en els treballs habituals de l'empresa
  • Emmagatzematge i transport de les mercaderies que siguin objecte del procés comercial o industrial
  • Els danys que puguin sorgir amb motiu de la participació de la teva empresa en fires i exposicions

Factors que influeixen en el preu

Aquests són alguns dels principals factors que influeixen en el preu de les assegurances de responsabilitat civil per a empreses.

Capitals

Segons les necessitats de la teva activitat i el capital que triïs contractar davant de possibles indemnitzacions a tercers, la prima es veurà afectada.

Cobertures

A més del capital i els límits triats, podràs afegir cobertures opcionals a la teva assegurança que, en incrementar la teva protecció, afectessin també el preu final.

Activitat

Cada activitat econòmica té uns riscos diferents, per la qual cosa es tracta d'un factor determinant en la teva assegurança.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigit a aquelles empreses que vulguin comptar amb protecció a mida davant possibles reclamacions de danys per part de tercers.

L'assegurança de responsabilitat civil és de vital importància. Per llei, existeix una obligació de reparar els danys materials o corporals i perjudicis causats a un tercer o empleat, no només per actes o omissions pròpies, sinó per les d'aquelles persones de qui s'hagi de respondre.

Tothom sap de la importància que té aquest tipus d'assegurança, ja que el dany que es pot provocar a un tercer podria ser inassumible econòmicament per a qui el provoca. Per això, existeixen activitats en què és obligatòria la contractació d'una assegurança de RC (RC de professionals o la RC dels vehicles de motor). En canvi, en unes altres, com la RC de l'assegurança de la llar, és opcional i dependrà del risc que cadascun vulgui assumir.

Per què cal contractar l'assegurança de responsabilitat civil per a empreses de Plus Ultra Seguros?

Perquè és important tenir prevista qualsevol situació i volem ajudar-te. Ens posem al teu servei per oferir-te tot el que necessites de veritat d'una asseguradora.

Atenció personalitzada

Perquè cada client és únic, i volem que així ho sentis. posem els nostres professionals a la teva disposició, amb l'afany d'escoltar-te i oferir-te el que cerques.

Protecció completa

Sigui quina sigui la teva necessitat, tenim la solució que cerques. Et facilitem una protecció integral, posant al teu abast diverses possibilitats i t'ajudem a triar.

Senzill

Volem que la nostra relació es fonamenti en la confiança, per això t'expliquem els nostres productes d'una manera senzilla, perquè els entenguis sense problemes.