Assegurança de salut

Assegurances de salut per a empreses i col·lectius

La teva salut va primer

En què consisteix una assegurança de col·lectiu de salut?

L'assegurança de salut per a empreses està pensada per oferir als components d'un col·lectiu la possibilitat de gaudir d'una assegurança de salut, en qualsevol de les seves modalitats, en les millors condicions econòmiques possibles.\n\nAquestes condicions vindran determinades pel nombre de components del col·lectiu i del tipus d'empleats que el formin.

Quins són els avantatges d'aquestes assegurances?

Les assegurances col·lectives de salut t'ofereixen l'accés a una assistència sanitària de qualitat, amb un ampli catàleg de cobertures.

Quadre mèdic molt complet

Accedeix a més de 38.000 professionals especialitzats en salut, en totes les àrees medicoquirúrgiques, així com centres hospitalaris de primer ordre.

Agilitat

Redueix els temps d'espera per acudir als especialistes mèdics que necessitis, i millorar així la qualitat assistencial rebuda.

Reemborsament de serveis mèdics

Fins i tot en la modalitat de quadre mèdic, rebràs el reemborsament de despeses mèdiques per a consultes de pediatria i ginecologia, o de farmàcia.

Preguntes freqüents

Les companyies asseguradores a l'hora de cotitzar un col·lectiu tenen en compte el nombre d'assegurats, l'edat mitjana d'aquests i l'activitat professional.

En funció d'aquests paràmetres es determinarà el preu que hauran d'abonar per cadascun dels assegurats.

Quan una empresa o col·lectiu decideix oferir als seus empleats o associats la possibilitat d'adherir-se a un col·lectiu de salut, li està oferint l'opció de fer-ho a un preu més econòmic que si ho fes de manera individual.

A més, en molts casos els col·lectius de salut no tenen períodes de carència o, d'existir, solen ser inferiors als de la contractació individual.

Plus Ultra Seguros posa a la teva disposició el telèfon 917 83 83 83 per a qualsevol consulta o gestió que hagis de fer. També podràs gestionar les teves autoritzacions mèdiques en aquest enllaç.

Per què contractar assegurances de salut per a empreses amb Plus Ultra Seguros?

Ens encarreguem de gestionar una prestació sanitària de qualitat, amb els millors professionals i en el menor temps possible.

T'acostem el millor

Et facilitem l'accés a les proves diagnòstiques més innovadores i als professionals mèdics amb més prestigi, per cuidar de la teva salut.

Gestió eficient

Simplifiquem els processos perquè puguis rebre la millor assistència sanitària i que tu només et preocupis de la teva salut.

Àmplia gamma de serveis franquiciats

Per accedir a tècniques molt costoses com ara la reproducció assistida, la cirurgia refractiva i, la cirurgia robòtica Da Vinci i Ciber Knife, entre d'altres.