Cosalud assistència sanitària per a col·lectius

Assegurances de salut per a empreses i col·lectius

Cosalud assistència sanitària per a col·lectius

La seva salut és el millor benefici

De què tracta l'assegurança d'assistència sanitària per a col·lectius?

Cosalud assistència sanitària per a col·lectius és la solució que necessites per complir amb les exigències mèdiques de l'empresa, de l'associació o del col·lectiu, ja que et proporciona un quadre mèdic complet de qualitat i la millor assistència sanitària, hospitalària i quirúrgica.

Avantatges d'aquesta assegurança

Assistència sanitària accessible de qualitat

T'ofereix atenció personalitzada de qualitat i agilitat en les gestions, com ara la resposta ràpida per a autoritzacions en un temps màxim de dues hores.

Ampli quadre mèdic

El quadre mèdic presenta el millor conjunt de professionals, clíniques i hospitals arreu del país.

Serveis d'avantguarda

L'assegurança inclou tractaments innovadors als centres més prestigiosos, com ara el Grup Quirón, Hospitales de Madrid, el Grup NISA o la clínica Teknon.

Cosalud assistència sanitària per a col·lectius

Cobertures de l'assegurança

Els integrants del col·lectiu disposaran d'atenció personalitzada i accés a consultes de medicina general, pediatria i puericultura i a serveis d'ambulància, infermeria i urgències, tant a domicili com ambulatòries.

Modalitats

Aquesta opció proporciona tots els tractaments i serveis inclosos al contracte de l'assegurança sense haver de fer front a cap despesa per la consulta.

Preguntes freqüents

L'assegurança Cosalud assistència sanitària per a col·lectius està dirigida a les empreses, les associacions, els gremis professionals i altres col·lectius similars que vulguin oferir la millor protecció sanitària als seus membres o empleats, alhora que actúa com a incentiu en aquest darrer cas.

Sí, aquesta assegurança de salut presenta garanties bàsiques, extensions addicionals i dues modalitats de contractació amb l'objectiu de proporcionar-te la millor flexibilitat per contractar una assegurança a la mida de les vostres necessitats.

Pots trucar al 917 83 83 83 per fer qualsevol consulta o sol·licitar les autoritzacions que necessitis. També pots gestionar aquí les autoritzacions mèdiques.

Sol·licita la teva autorització mèdica

Per què contractar una assegurança de salut amb Plus Ultra Seguros?

Els centres mèdics més avançats

Posem a la teva disposició un quadre mèdic molt complet amb més de 38.000 punts assistencials, així com centres hospitalaris de primer ordre, que cobreixen àmpliament totes les necessitats de l'assegurat.

Pediatre i ginecòleg

Els nostres assegurats gaudiran d'un ampli catàleg de cobertures, amb avantatges diferenciadors, com poden ser el reemborsament de despeses en pediatria, ginecologia i farmàcia.

Serveis exclusius

Tindràs accés a alguns serveis realment interessants que t'aportaran un plus de tranquil·litat i benestar.