Cosalud assistència sanitària per a col·lectius

Assegurances de salut per a empreses i col·lectius

Assegurança Salut assistència sanitària per a empreses

La seva salut és el millor benefici

En què consisteix l'assegurança Salut assistència sanitària per a col·lectius?

La solució que busques per a les necessitats mèdiques de la teva empresa, associació o col·lectiu de persones la trobaràs amb la nostra assegurança Salut assistència sanitària per a col·lectius, ja que t'oferim un complet quadre mèdic de qualitat i la millor assistència sanitària, hospitalària i quirúrgica.

Avantatges d'aquesta assegurança

Assistència sanitària accessible de qualitat

T'ofereix atenció personalitzada de qualitat i agilitat en les gestions, com ara la resposta ràpida per a autoritzacions en un temps màxim de dues hores.

Ampli quadre mèdic

El quadre mèdic presenta el millor conjunt de professionals, clíniques i hospitals arreu del país.

Serveis d'avantguarda

L'assegurança inclou tractaments innovadors als centres més prestigiosos, com ara el Grup Quirón, Hospitales de Madrid, el Grup NISA o la clínica Teknon.

Cosalud assistència sanitària per a col·lectius

Cobertures de l'assegurança

Els integrants del col·lectiu disposaran d'atenció personalitzada i accés a consultes de medicina general, pediatria i puericultura i a serveis d'ambulància, infermeria i urgències, tant a domicili com ambulatòries.

Modalitats

Aquesta opció proporciona tots els tractaments i serveis inclosos al contracte de l'assegurança sense haver de fer front a cap despesa per la consulta.

Preguntes freqüents

L'assegurança Salut assistència sanitària per a col·lectius està adreçada a aquelles empreses, associacions, gremis professionals i col·lectius similars que vulguin oferir la millor protecció sanitària als seus membres o empleats, alhora que en aquest últim cas proporciona un incentiu als seus treballadors.

Sí, aquesta assegurança de salut presenta garanties bàsiques, extensions addicionals i dues modalitats de contractació amb l'objectiu de proporcionar-te la millor flexibilitat per contractar una assegurança a la mida de les vostres necessitats.

Pots trucar al 917 83 83 83 per fer qualsevol consulta o sol·licitar les autoritzacions que necessitis. També pots gestionar aquí les autoritzacions mèdiques.

Sol·licita la teva autorització mèdica

Per què contractar l'assegurança Salut assistència sanitària?

Els centres mèdics més avançats

Posem a la teva disposició un quadre mèdic molt complet amb més de 38.000 punts assistencials, així com centres hospitalaris de primer ordre, que cobreixen àmpliament totes les necessitats de l'assegurat.

Pediatre i ginecòleg

Els nostres assegurats gaudiran d'un ampli catàleg de cobertures, amb avantatges diferenciadors, com poden ser el reemborsament de despeses en pediatria, ginecologia i farmàcia.

Serveis exclusius

Tindràs accés a alguns serveis realment interessants que t'aportaran un plus de tranquil·litat i benestar.