Salut reemborsament per a col·lectius

Assegurances de salut per a empreses i col·lectius

Assegurança Salut reemborsament mixt per a empreses

La seva salut i molt més

En què consisteix l'assegurança Salut reemborsament mixt per a empreses?

L'assegurança Salut reemborsament mixt per a col·lectius proporciona la millor assistència sanitària mèdica, quirúrgica i hospitalària per a col·lectius, com poden ser empleats d'una empresa, associacions, gremis o similars. Amb aquesta assegurança, podreu triar professionals dins del nostre quadre mèdic sense cap cost, o escollir metges i centres hospitalaris lliurement rebent posteriorment el reemborsament de les despeses, segons els límits fixats en cada producte.

Avantatges d'aquesta assegurança

Cobertura àmplia

Proporcionem cobertura mèdica en qualsevol part del món i amb llibertat d'elecció del professional sanitari.

Agilitat de gestió

Gràcies a la nostra gestió àgil i eficaç, tant a l'hora d'obtenir autoritzacions en un màxim de 2 hores, com per al reemborsament de despeses en 48 hores.

Els millors professionals

També podreu comptar amb el nostre complet quadre mèdic, amb els millors professionals i centres de prestigi, i els tractaments més innovadors.

Salut reemborsament per a col·lectius

Cobertures de l'assegurança

Inclou medicina primària, servei d'ambulàncies i d'ATS, urgències domiciliàries i procediments diagnòstics.

Modalitats

T'oferim totes les garanties del nostre quadre mèdic sense fer cap desemborsament. A més, els membres del col·lectiu assegurats tindreu l'opció de triar metge a tot el món, obtenint un reemborsament del 90% en territori nacional i del 80% a l'estranger. El capital màxim assegurat és de 45.541 euros anuals.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està pensada per a aquells col·lectius de persones, com poden ser treballadors d'una empresa, associacions, gremis professionals o similars, que vulguin disposar d'una assegurança mèdica de qualitat a la seva mida. Per a les empreses i negocis pot suposar una mesura amb la qual cuidar i incentivar els seus treballadors.

Salut reemborsament mixt ofereix tres productes perquè triïs el que millor s'adapti a les vostres necessitats:

  • Reemborsament Pla Elit
  • Reemborsament Plus
  • Reemborsament Plus 600.000

Sí, Salut reemborsament mixt per a empreses és una assegurança mèdica flexible que et permet contractar garanties addicionals perquè completis l'assegurança a la teva mida.

Per què contractar l'assegurança Salut reemborsament mixt per a empreses?

Despeses cobertes

Amb la nostra assegurança de reemborsament de despeses mèdiques podràs acudir a qualsevol facultatiu o centre hospitalari que triïs, i posteriorment nosaltres et reemborsarem les despeses que hagis avançat (amb els límits fixats).

Pediatre i ginecòleg

Reemborsament de despeses també en garanties tan demandades com la pediatria, el ginecòleg o les despeses farmacèutiques (segons límits establerts).

Els centres mèdics més avançats

Posem al teu servei els centres mèdics més avançats, i podràs triar si vols acudir a ells o a qualsevol altre metge o centre hospitalari de la teva confiança.