Amortització de préstecs

Vida col·lectius

Amortització de préstecs

Facilita la seva compra sense riscos

De què tracta una Assegurança d'amortització de préstecs?

La nostra Assegurança d'amortització de préstecs consisteix en la cancel·lació dels préstecs que l'assegurat tingui contractats amb la teva empresa o entitat, en cas que es produeixi la seva defunció o una situació d'invalidesa permanent, alhora que serveix de protecció per a la seva família, ja que evita que hereti el deute.

Avantatges d'aquesta assegurança

Adaptabilitat

Amb aquesta assegurança garantim l'amortització i ens adaptem al tipus de préstec concedit a l'assegurat.

Flexibilitat

Oferim àmplies possibilitats de pagament, fins i tot fraccionat, i amb l'opció de triar el capital assegurat en funció de la quantitat del préstec.

Doble protecció

Gaudeix-ne amb l'Assegurança d'amortització, atès que és una garantia per a la teva entitat, que també oferirà tranquil·litat a l'assegurat.\n

Assessorament especialitzat

Et proporcionem l'assessorament necessari perquè contractis l'assegurança que millor s'adapti a cada circumstància, de la mà de la nostra xarxa de professionals especialitzats en assegurances de vida.

Amortització-de-préstecs

Cobertures de l'assegurança

Amb l'Assegurança d'amortització garantim la cancel·lació del préstec o crèdit concedit a l'assegurat en cas de defunció, mitjançant el pagament del capital establert en el contracte de l'assegurança a l'entitat o financera que concedeix el crèdit, que és la beneficiària de l'assegurança.

Modalitats

Hi ha tres opcions de contractació del capital de l'Assegurança d'amortització de préstecs, perquè puguis escollir la que millor s'ajusti al préstec concedit:

  • Capital assegurat decreixent, en la mateixa quantia que el préstec
  • Capital assegurat equivalent al capital mitjà del préstec
  • Capital assegurat ajustat al préstec, i comunicat anualment

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigida a les empreses i entitats financeres i de crèdit que vulguin comptar amb una garantia de cobrament dels préstecs concedits als seus clients.

Existeix la garantia essencial d'amortització per defunció i la garantia complementària d'amortització per invalidesa permanent absoluta.

Per què contractar l'Assegurança d'amortització amb Plus Ultra Seguros?

Atenció personalitzada

Oferim un tracte directe, professional i individualitzat, sempre vetllant pels teus interessos. Perquè la teva experiència amb Plus Ultra Seguros sigui completament satisfactòria.

Flexibilitat

Perquè les teves circumstàncies són úniques, ens adaptem a elles per poder oferir-te únicament tot el que necessites, ni més ni menys.

Senzill

Et fem la vida més fàcil i t'expliquem qualsevol aspecte que necessitis, sense tecnicismes inaccessibles, d'una manera accessible i senzilla.