Vida col·lectius

Vida col·lectius

Assegurança Vida col·lectiva temporal per a empreses

Positiu per a tots

En què consisteix l'assegurança Vida col·lectiva temporal per a empreses?

La nostra assegurança Vida col·lectiva temporal està pensada per a totes aquelles empreses, associacions, col·legis professionals o grups de persones amb algun interès en comú que vulguin oferir als seus integrants la tranquil·litat de disposar d'un important suport econòmic per a les seves famílies i beneficiaris en cas de defunció.

Avantatges d'aquesta assegurança

Adaptat a la teva empresa

Oferim solucions adaptades a cada sector empresarial, atès que l'assegurança ha estat dissenyada per adaptar-se a les especificitats de cada empresa.

Tot tipus de col·lectius

Amb l'assegurança Vida col·lectiva temporal per a empreses, oferim protecció per a tota mena de col·lectius, tant si són companyies que volen complir els compromisos dels seus convenis com associacions o col·legis professionals.

Àmplies garanties

Garantim la indemnització per defunció i també oferim la possibilitat de garantir invalidesa absoluta i professional gràcies a l'assegurança Vida col·lectiva temporal per a empreses.

Assessorament especialitzat

La nostra xarxa de professionals especialitzats analitzarà i t'oferirà les cobertures que millor s'adaptin a la teva plantilla de treballadors o col·lectiu.

Vida-col·lectius

Cobertures de l'assegurança

L'assegurança Vida col·lectiva temporal garanteix la indemnització com a conseqüència de la defunció de l'assegurat. Aquesta garantia pot ampliar-se de forma opcional contractant alguna de les extensions següents:

  • Mort per accident: garanteix la percepció d'un capital addicional si la defunció és per accident. La quantitat d'aquest capital ascendeix al doble de l'establerta en el contracte de l'assegurança.
  • Mort per accident de circulació: garanteix la percepció d'un capital addicional en cas que la defunció de l'assegurat es produeixi per accident de circulació. La quantitat d'aquest capital ascendeix al triple del capital estipulat en l'assegurança.

Es considera defunció per accident quan succeeix de manera directa després de l'accident o per seqüeles en els dotze mesos posteriors al succés. Es considera accident de circulació el causat a l'assegurat vianant per un vehicle, així com en cas que l'assegurat sigui conductor o ocupant del vehicle o passatger en transport públic.

Modalitats

Modalitat destinada a qualsevol tipus d'empresa, fins i tot aquelles que tenen només un treballador, que té com a objectiu donar suport en els compromisos per pensions adquirits en cas de defunció i invalidesa. Aquesta assegurança t'ofereix els avantatges següents:

  • Possibilitat d'escollir el capital d'indemnització, segons el que estableix el conveni col·lectiu, els acords interns de l'empresa o qualsevol altre compromís
  • Actualització automàtica dels capitals per canvis en el conveni
  • Alta única de tots els teus empleats per simplificar la gestió
  • Les primes són deduïbles en l'impost de societats

Preguntes freqüents

L'assegurança Vida col·lectiva temporal per a empreses i empleats s'adreça a societats de qualsevol mida, fins i tot des d'un únic treballador, i a tota mena de col·lectius, associacions, gremis professionals i grups de persones en general que tinguin un interès comú.

Un dels principals avantatges de contractar l'assegurança Vida col·lectiva temporal és que la prima sol ser proporcionalment més econòmica que contractant l'assegurança de forma individual. D'altra banda, és comú establir una edat de venciment general per als integrants del col·lectiu, independentment de l'edat de cadascun dels integrants d'aquest a l'hora de contractar la pòlissa.

Per què contractar Vida col·lectiva temporal per a empreses?

Adaptabilitat

No importa com sigui la teva empresa ni quants empleats tingui. Digue'ns què busques i nosaltres ens encarreguem de facilitar-t'ho.

Atenció personalitzada

Igual que els teus empleats són molt importants per a tu, tu ho ets per a nosaltres. Per això volem estar al teu costat, assessorant-te de prop.

Serveis exclusius

Gaudeix d'un ampli ventall de productes i serveis complementaris, perquè tot el que tu consideres important estigui convenientment protegit.