Viduïtat i orfandat

Vida col·lectius

Viduïtat i orfandat

Per als empleats més valuosos

De què tracta l'Assegurança d'orfandat i viduïtat?

T'oferim la millor manera de demostrar als teus empleats que són molt importants per a la teva empresa i que et preocupa la seva tranquil·litat i el benestar de la seva família. Per a això posem a la teva disposició una solució econòmica que facilitarà una renda a cònjuges o fills dels teus treballadors si aquests morissin, gràcies a la nostra Assegurança d'orfandat i viduïtat.

Beneficis d'aquesta assegurança

Fidelitza els teus empleats

Fidelitza els teus millors empleats i millora la imatge de la teva empresa, en demostrar el teu interès per la seva seguretat i benestar.

Solució personalitzada

Perquè t'assegurarem la renda que millor complementi les pensions de la Seguretat Social segons cada situació.

Adhesió fàcil

Ja que el procés d'inclusió de cada treballador en el pla és molt senzill, sense necessitat de reconeixement mèdic en la majoria dels casos.

Assessorament especialitzat

Amb la nostra Assegurança d'orfandat posem a la teva disposició un equip d'assessors especialitzats que t'ajudaran tant en la contractació com en la gestió de l'assegurança.

Viduïtat-i-orfandat

Cobertures de l'assegurança

Garantim una indemnització per defunció en forma de renda per als familiars beneficiaris de l'assegurat. Aquesta renda pot ser:

  • Cònjuges: consisteix en una renda mensual per viduïtat que complementi la prestació que el beneficiari rebrà de la Seguretat Social. Aquesta renda pot ser vitalícia o fins a la jubilació.
  • Fills: consisteix en una renda mensual que complementi les possibles prestacions en cas d'orfandat. Aquesta renda es percebrà de forma temporal fins que es compleixi l'edat establerta en el contracte de l'assegurança i que pot oscil·lar entre els 22 i els 24 anys.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va adreçada a aquells empresaris que vulguin mostrar preocupació pels seus treballadors i incentivar-los amb una assegurança que tingui cura de les seves famílies en cas de defunció del treballador.

Sí, l'Assegurança de viduïtat i orfandat es pot percebre en un pagament únic si així ho sol·licita el beneficiari.

L'import recomanable a assegurar és aquell que, unit a la pensió de la Seguretat Social, assoleixi un percentatge elevat del salari mensual de l'assegurat mort, amb l'objectiu de mantenir l'estabilitat econòmica de la família.

Per què contractar l'Assegurança de viduïtat i orfandat amb Plus Ultra Seguros?

Atenció personalitzada

El teu mediador de Plus Ultra Seguros és l'encarregat de fer-te la vida una mica més fàcil. Compta amb ell perquè t'assessori en matèria asseguradora.

Personalitzada

Perquè per a nosaltres cada cas és diferent, tu i la teva empresa rebreu el millor tracte des del primer moment, sempre amb la màxima professionalitat i proximitat.

Senzill

Amb l'experiència adquirida i la solidesa del nostre grup assegurador, confeccionem productes senzills per aconseguir fer-te la vida una mica millor, i fer prevaldre els teus interessos per damunt de tot.