Assegurança de ciberriscos

Assegurances per a pimes

Assegurança Ciberrisc empreses

Ciberseguretat per al teu negoci

En què consisteix l'assegurança Ciberrisc empreses?

Protegeix el teu negoci d'atacs cibernètics que comprometin la seguretat dels teus sistemes informàtics amb la nostra assegurança Ciberrisc empreses. Una solució que inclou cobertures per fer front a la pèrdua de dades, respondre davant de possibles reclamacions de tercers i amb els millors serveis preventius d'anàlisi de vulnerabilitats i vigilància digital, així com la gestió d'incidents de seguretat.

Avantatges d'aquesta assegurança

La teva activitat fora de perill gràcies als avantatges de la ciberprotecció d'aquesta assegurança.

Recupera les teves dades

En cas de ciberatac, quedaran coberts els costos de recuperació de dades, neteja de malware i restauració dels sistemes de control d'accés.

Programa de prevenció

L'assegurança Ciberrisc empreses inclou una anàlisi completa de vulnerabilitats i possibles riscos, així com una aplicació antisegrest per detectar i evitar atacs de ransomware.

Pèrdua de dades confidencials

Quedaran incloses les despeses judicials, de defensa i indemnitzacions a perjudicats amb motiu de la pèrdua, robatori o revelació d'informació confidencial.

Garanties complementàries

Cobertures que t'ajudaran després d'un ciberatac, com la pèrdua de beneficis per interrupció de l'activitat, gestió de la reputació en línia o extorsió cibernètica.

Avantatges de l'Assegurança de ciberriscos

Cobertures de l'assegurança

Si, com a conseqüència d'un atac cibernètic, un virus informàtic o un error humà, ocorre la pèrdua o robatori de dades, o la impossibilitat d'accedir als serveis dels sistemes informàtics assegurats, aquesta cobertura inclou:

  • Els costos de restauració de les dades perduts per recuperar el programari danyat, d'adquisició de llicències o d'adaptació de nous sistemes si cal.
  • Costos de descontaminació de malware de dades, còpies de seguretat, sistemes i mitjans electrònics.
  • Investigació per identificar l'origen i les circumstàncies de la situació i limitar-ne l'impacte.
  • Costos de restauració del sistema de control d'accessos.
Accés al portal de ciberriscos

Portal de ciberrisc

Si ja tens la teva assegurança Ciberrisc empreses amb nosaltres, accedeix al servei.

Portal de ciberrisc

Preguntes freqüents

A totes les petites i mitjanes empreses que utilitzin sistemes d'informació en la seva gestió habitual que estiguin interessades a protegir la seva activitat i les seves dades davant dels atacs cibernètics, cada vegada més freqüents.

Qualsevol empresa que emmagatzemi, manipuli o transmeti dades està exposada a un ciberatac, i cal prendre les mesures necessàries per preservar-les i complir amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

Perquè cada dia hi ha al nostre país atacs als sistemes de seguretat d'empreses de qualsevol sector, no només del tecnològic, i, en l'últim any, han augmentat especialment a les pimes, perquè estan menys protegides que les grans companyies.

A més, el cost mitjà de les pèrdues derivades d'aquestes situacions augmenta cada any, així com les diverses vies que els delinqüents utilitzen per accedir a la informació, des del hacking o malware (virus) fins al segrest dels sistemes i dades per demanar un rescat.

Segons la gravetat del ciberatac, et pots enfrontar a diverses situacions, des de dificultats operatives per no poder utilitzar els sistemes afectats, pèrdues econòmiques per no desenvolupar la teva activitat amb normalitat, sancions imposades pels organismes reguladors de protecció de dades o danys en la imatge i reputació de la teva marca.

L'assegurança Ciberrisc empreses no només t'ajudarà a gestionar un pla de prevenció d'aquests riscos, sinó que, a més, en cas que es produeixi, t'oferirà cobertura per resoldre'n les conseqüències.

Per què contractar la nostra assegurança Ciberrisc empreses?

Atenció personalitzada

Alta flexibilitat

Protecció completa