avaria-maquinària

Assegurança avaria de maquinària

A ple rendiment

Què t'ofereix la nostra assegurança?

L'assegurança Avaria de maquinària Plus t'ofereix protecció davant de fets accidentals que afectin la maquinària de la teva empresa, compensant-te pels costos a què hagis de fer front per a la seva reparació o reposició

Beneficis d'aquesta assegurança

Àmplies garanties

Beneficia't d'un ampli ventall de garanties adaptat a les teves necessitats.

Tres modalitats de contractació

Tria la modalitat de contractació que s'ajusti al tipus de maquinària de la teva empresa, entre Avaria interna, Danys externs o Tot risc.

Extensions a mida

Amplia la teva assegurança contractant les garanties addicionals que necessitis, com ara la Pèrdua de beneficis o el Deteriorament de béns refrigerats en maquinària fixa.

avaria-maquinària

Cobertures principals

Aquesta modalitat està especialment pensada per a maquinària fixa de producció i cobreix els danys accidentals originats per causes inherents al funcionament de la mateixa maquinària, com ara:

  • Errors de disseny, càlcul o muntatge
  • Defectes de material o mà d'obra
  • Fallades elèctriques
  • Danys per la mala gestió, imperícia o negligència d'empleats
  • Fallades en dispositius de regulació o de seguretat

Cobertures opcionals segons la modalitat

  • Despeses addicionals per hores extraordinàries o treballs urgents incorreguts en la reparació de la maquinària
  • Danys en béns refrigerats per fets coberts que afectin la maquinària de fred assegurada
  • Pèrdua de beneficis pel cessament temporal d'activitat en l'empresa, que tingui el seu origen en un dany en la maquinària coberta per la pòlissa

Preguntes freqüents

L'assegurança Avaria de maquinària Plus va dirigida a empreses i professionals l'activitat professional de les quals requereixi l'ús de maquinària industrial.

Aquesta assegurança garanteix el cobrament d'una indemnització per reparació o substitució de la maquinària assegurada, pal·liant així les pèrdues que una avaria pugui ocasionar al teu negoci. L'assegurança també proporciona protecció econòmica davant tercers interessats: és el cas de les entitats financeres que et van ajudar a adquirir la teva maquinària.

En funció de la modalitat de contractació escollida, aquesta assegurança garanteix el cobrament d'una indemnització per danys interns o externs. A més, hi ha la possibilitat de contractar una modalitat que els cobreixi tots dos.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

Atenció personalitzada

Protecció completa