Multirisc-pime

Assegurança multirisc PIME

Impuls per a la teva empresa

Què t'ofereix la nostra assegurança?

L'assegurança PIME Plus t'ofereix protecció per a la teva empresa amb l'objectiu de permetre't fer front a eventualitats derivades de l'exercici de la teva activitat. Aquesta assegurança incorpora una àmplia varietat de garanties per protegir la teva inversió més valuosa: la teva empresa.

Beneficis d'aquesta assegurança

Tot per a la teva PIME

La millor eina per a la teva empresa. Una assegurança molt completa perquè només et preocupis del que és realment important, fer créixer el teu negoci.

Flexibilitat

Una assegurança que permet adaptar-se a les necessitats i tipologia del teu negoci. La teva empresa és única, la teva assegurança també.

Assessorament especialitzat

Beneficia't del nostre equip de professionals especialitzats en PIMES per trobar de manera senzilla i còmoda, l'assegurança que s'adapti millor a la teva empresa.

Multirriesgo-PYME

Cobertures principals

Protegim la teva empresa dels danys directes ocasionats pel foc als béns assegurats, incloent-hi les conseqüències inevitables de l'incendi com són els danys provocats pel fum o els derivats dels treballs d'extinció.

Aquests danys es cobriran independentment de la naturalesa de l'incendi, ja sigui per causa fortuïta, mala intenció de tercers o negligència pròpia o d'algun dels teus empleats.

Cobertures addicionals

Pots ampliar la protecció del teu negoci incloent-hi garanties tan útils com la reparació de desperfectes del continent sense assegurar el continent, diners en efectiu, a la caixa registradora, caixa forta o durant el transport de fons i fins i tot els atracaments a clients i empleats o també garantir les pèrdues directes en casos de pèrdues provocades per la infidelitat dels teus empleats.

Preguntes freqüents

PIME Plus va dirigida a les persones el negoci de les quals sigui una petita o mitjana empresa i vulguin contractar una assegurança a mida.

Perquè sabem que la teva empresa és la teva inversió més important, la contractació d'aquesta assegurança et garanteix la cobertura dels danys ocasionats de forma imprevista, amb l'objectiu de minimitzar-ne l'impacte en el rendiment de la teva empresa.

Sí. A més, a Plus Ultra Seguros tenim un equip d'assessors especialitzats en PIMES que et facilitaran la informació necessària perquè la contractació de la teva assegurança s'ajusti exactament a les especificitats de la teva empresa.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Flexibilitat

Els millors professionals

Revaloració automàtica