Assegurances d'estalvi flexible

Assegurança d'estalvi flexible

Sent-te còmode estalviant

Què t'ofereix la nostra assegurança?

El nostre pla d'estalvi flexible Vida Horitzó Plus està pensat per a persones que vulguin estalviar d'una forma còmoda i senzilla per complementar els seus ingressos futurs, amb l'objectiu de mantenir el nivell de vida que volen.

Beneficis d'aquesta assegurança

Màxima adaptació

Tria la durada del teu pla d'estalvi, la forma de fer les aportacions, i fins i tot, disposar dels teus diners quan els necessitis.

Estalvi sense límits

No hi ha límits anuals en la prima destinada a l'estalvi, de manera que pots fer totes les aportacions que consideris.

Amb tota la garantia

Els teus estalvis estaran garantits, i se'ls aplicarà un tipus d'interès trimestral que coneixeràs per endavant, amb la màxima transparència, seguretat i rendibilitat.

Assegurança d'estalvi flexible
1 /6

Aquest número indica el risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de més risc.

Informació de rendibilitat

La nostra assegurança d'estalvi Vida Horitzó Plus t'ofereix una rendibilitat garantida durant tota la seva durada, s'aplica un tipus d'interès adaptat a les teves necessitats que se't comunicarà amb anterioritat a la formalització del contracte, es manté el principi de transparència i t'ofereix la possibilitat d'obtenir una resposta clara a qualsevol demanda d'informació que et calgui. A més, en cas de defunció de l'assegurat, els beneficiaris rebran, juntament amb l'estalvi generat, un capital addicional en funció d'aquest import.

Informació de fiscalitat

Els rendiments obtinguts es consideren rendiment del capital mobiliari i estan subjectes al tipus marginal de l'IRPF vigent en cada moment. En cas de defunció de l'assegurat, les prestacions que rebi el beneficiari tributen per l'Impost de Successions i Donacions, podent comptar amb importants deduccions depenent del grau de parentesc entre el prenedor i el beneficiari.

Preguntes freqüents

Es tracta d'una assegurança d'estalvi flexible, dirigida a qualsevol persona que vulgui rendibilitzar els seus estalvis a llarg termini, i mantenir-ne el control en tot moment, i sense riscos. A més, el prenedor pot ser tant una persona física com jurídica.

Pots disposar dels teus estalvis de manera total o parcial una vegada transcorregut un any des de la primera aportació. Un cop transcorreguts 5 anys des de la formalització del contracte, no hi haurà cap penalització per la disposició del capital aportat.

En cas de defunció, els beneficiaris del pla recuperarien totes les aportacions que hagis fet més un capital addicional.

Tria la modalitat d'aportació que vols fer entre periòdica o extraordinària. Si vols, pots paralitzar les aportacions i reprendre-les en el moment que tu ho vulguis i sense cap penalització per fer-ho.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Flexibilitat

Informació constant

Garantit

Quadre comparatiu assegurances d'estalvi i inversió

PRODUCTESDescripcióForma de pagamentPrima mínimaDuradaGarantitAportació màximaRevisió tipusRescat totalRescat parcialBestreta
Estalvi a llarg termini SIALP
Estalvi garantit amb avantatge fiscal
Flexible
42 €/mes
5 anys
5.000 €
Trimestral
No
No
Pla individual d'estalvi
Garantit, senzill i amb avantatge fiscal
Flexible
42 €/mes
Flexible
8.000 €
Semestral
No
Assegurança d'estalvi flexible
Estalvi garantit i adaptable
Flexible
42 €/mes
Flexible
Sense límit
Trimestral
No
Inversió a mitjà termini
Rendibilitat garantida per endavant
Aportació única
600 €
6 anys
Sense límit
No
No
Inversió a llarg termini
Inversió altament rendible
Aportació única
6.000 €
10 anys
Sense límit
Anual
No