Pla Individual d'Estalvi

Pla Individual d'Estalvi

Els teus estalvis quan més els necessitis

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Tothom, en algun moment, sent la necessitat d'estalviar, de preparar un coixí econòmic per al futur. PIES Plus és el producte que et permet fer-ho sense que suposi un esforç, pots rendibilitzar els teus diners i disposar-ne quan els necessitis.

Beneficis d'aquesta assegurança

Fes realitat els teus somnis

Planifica el teu estalvi per aconseguir estabilitat econòmica, afrontar qualsevol imprevist o fer realitat algun dels teus grans somnis.

Màxima flexibilitat

Ens adaptem a les teves necessitats perquè triïs com i quan vols fer les aportacions, múltiples formes de pagament.

Estalvi garantit amb tota la liquiditat

Garantim una rendibilitat 100% assegurada que coneixeràs per endavant. A més, podràs disposar dels teus estalvis totalment o parcialment, sempre que ho necessitis.

Pla Individual d'Estalvi
1 /6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6, de més risc.

Informació de rendibilitat

Amb el Pla individual d'estalvi PIAS Plus, t'oferim una rendibilitat 100% garantida en tot moment, per la qual cosa els teus estalvis no corren cap risc. Una vegada estudiat el teu cas particular t'informarem del tipus d'interès que se t'aplicarà. Des del moment de contractació seràs coneixedor dels rendiments que els teus estalvis produiran en el futur, per proporcionar-te tranquil·litat i seguretat.

Preguntes freqüents

El nostre Pla Individual d'Estalvi va destinat a qualsevol persona o família que vulgui estalviar per al futur sense haver de renunciar a la seva liquiditat present. Es tracta d'un pla d'estalvi sense risc, que permet que els joves afrontin projectes de futur, com pot ser tenir fills o per a famílies que busquen un projecte d'estalvi sense que això suposi comprometre l'economia familiar.

Pots disposar totalment o parcialment dels teus estalvis i dels rendiments generats un cop transcorregut un any natural des de la primera aportació efectuada. Com que es tracta d'un producte d'una gran liquiditat, podràs fer rescats per l'import que necessitis i seguir mantenint el teu pla d'estalvi.

Si el teu objectiu és complementar la teva jubilació i han transcorregut com a mínim 5 anys des de la primera aportació, pots optar per rebre el capital a través d'una renda vitalícia, que en aquest cas estarà exempta de tributació fiscal.

El tipus d'interès aplicable està garantit i serà comunicat de manera anticipada cada semestre natural. Les aportacions periòdiques i inicials que facis, així com altres paràmetres, determinaran quin serà el tipus d'interès aplicable en el teu cas, el qual se't comunicarà abans de formalitzar la contractació del pla d'estalvis.

Pots fer aportacions periòdiques des d'un mínim de 42 € al mes. Aquestes aportacions periòdiques les pots fer efectives amb la modalitat de pagament que s'adapti millor a les teves necessitats. Així mateix, pots variar l'import de l'aportació periòdica en tot moment. També podràs fer aportacions extraordinàries quan et convingui.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

Fiscalment beneficiós

Garantit

Informació de fiscalitat

El nostre Pla Individual d'Estalvi, PIES Plus, t'ofereix una solució d'estalvi amb una fiscalitat altament favorable. Tots els rendiments generats estaran lliures de tributació quan es recuperi el capital en forma de renda vitalícia, sempre que hagin transcorregut com a mínim 5 anys des de la teva primera aportació. També es reduirà la càrrega fiscal sobre la renda vitalícia percebuda en funció de la teva edat de la manera següent:

Tributació per edat

EDAT% RENDA AGREUJADATRIBUTACIÓ REAL
< de 40 anys40%7,60%
Entre 40 i 49 anys35%6,65%
Entre 50 i 59 anys28%5,32%
Entre 60 i 65 anys24%4,56%
Entre 66 i 69 anys20%3,80%
> de 69 anys8%1,52%

Quadre comparatiu assegurances d'estalvi i inversió

PRODUCTESDescripcióForma de pagamentPrima mínimaDuradaGarantitAportació màximaRevisió tipusRescat totalRescat parcialBestreta
Estalvi a llarg termini SIALP
Estalvi garantit amb avantatge fiscal
Flexible
42 €/mes
5 anys
5.000 €
Trimestral
No
No
Pla individual d'estalvi
Garantit, senzill i amb avantatge fiscal
Flexible
42 €/mes
Flexible
8.000 €
Semestral
No
Assegurança d'estalvi flexible
Estalvi garantit i adaptable
Flexible
42 €/mes
Flexible
Sense límit
Trimestral
No
Inversió a mitjà termini
Rendibilitat garantida per endavant
Aportació única
600 €
6 anys
Sense límit
No
No
Inversió a llarg termini
Inversió altament rendible
Aportació única
6.000 €
10 anys
Sense límit
Anual
No