AIELT

Estalvi a llarg termini AIELT

Estalvia amb avantatges fiscals

Què t'ofereix la nostra assegurança?

El nostre pla d'estalvi a llarg termini (AIELT) és perfecte per a qui cerqui estalviar amb total seguretat, aconseguint una rendibilitat interessant i amb l'avantatge de poder disposar dels teus diners si fos necessari.

Beneficis d'aquesta assegurança

Rendiments exempts

Els teus beneficis estaran exempts de tributació si els mantens almenys 5 anys i les teves aportacions anuals no superen els 5.000 euros.

Adaptat a tu

Màxima flexibilitat a l'hora de fer les teves aportacions, que podran ser periòdiques de manera constant o creixent i complementar-se amb aportacions extraordinàries.

Rendibilitat garantida

Tant el total de les teves aportacions com el 100% dels interessos generats estan garantits al venciment del contracte.

Sense compromís

Pots disposar del 100% del capital aportat un cop hagi passat un any des de la primera aportació realitzada, i traspassar-lo a un altre SIALP o CIALP quan consideris.

AIELT

Informació de rendibilitat

Estalvi 5 AIELT Plus t'ofereix una rendibilitat totalment garantida i avantatjosa, ja que el tipus d'interès aplicat es renova trimestralment amb l'objectiu de millorar el rendiment dels teus estalvis. Aquest tipus d'interès se't comunicarà amb anterioritat, perquè coneguis en tot moment l'evolució del teu pla d'estalvi.

Per tant, en el moment del venciment del pla d'estalvi, tens garantit el 100% de la inversió realitzada i el total dels interessos generats. En cas de defunció, a més, et garantim un capital afegit equivalent al 4% del saldo acumulat en el moment de la percepció, fins a un màxim de 2.500 euros.

Informació de fiscalitat

Estalvi 5 AIELT Plus presenta interessants avantatges fiscals. Si mantens els teus estalvis per un període mínim de cinc anys i sense que les teves aportacions anuals superin els 5.000 euros, et beneficiaràs de l'exempció de tributar en el moment de la percepció per la totalitat del capital estalviat més els rendiments obtinguts.

1 /6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de més risc

Preguntes freqüents

Aquest pla va dirigit a aquelles persones que vulguin rendibilitzar els seus estalvis a llarg termini còmodament i amb garanties. La modalitat d'estalvi és flexible i s'adapta a tu, ja que et permet triar entre aportacions periòdiques constants o creixents i combinar-les amb aportacions extraordinàries.

Pots disposar del 100% dels teus estalvis quan hagi transcorregut un any des de la primera aportació al pla sense penalitzacions. En aquest cas, tanmateix, no podràs aprofitar els avantatges fiscals que t'ofereix aquest pla d'estalvi si es fa la disposició del capital passats cinc anys des de l'inici d'aquest.

En qualsevol cas, hauràs de disposar dels teus diners de cop, ja que aquest tipus de producte no permet les disposicions parcials.

Sí. A més, es mantindrà l'antiguitat inicial del pla perquè puguis gaudir dels avantatges fiscals en disposar del capital un cop transcorreguts cinc anys.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Fiscalment beneficiós

Flexibilitat

Garantit

Quadre comparatiu assegurances d'estalvi i inversió

PRODUCTESDescripcióForma de pagamentPrima mínimaDuradaGarantitAportació màximaRevisió tipusRescat totalRescat parcialBestreta
Estalvi a llarg termini SIALP
Estalvi garantit amb avantatge fiscal
Flexible
42 €/mes
5 anys
5.000 €
Trimestral
No
No
Pla individual d'estalvi
Garantit, senzill i amb avantatge fiscal
Flexible
42 €/mes
Flexible
8.000 €
Semestral
No
Assegurança d'estalvi flexible
Estalvi garantit i adaptable
Flexible
42 €/mes
Flexible
Sense límit
Trimestral
No
Inversió a mitjà termini
Rendibilitat garantida per endavant
Aportació única
600 €
6 anys
Sense límit
No
No
Inversió a llarg termini
Inversió altament rendible
Aportació única
6.000 €
10 anys
Sense límit
Anual
No