Serveis expatriats

Persones expatriades

Assegurances adaptades a les necessitats específiques dels residents estrangers

Plus Ultra Seguros per a residents estrangers

Plus Ultra Seguros és una companyia del Grup Catalana Occident, líder del sector assegurador espanyol i de l'assegurança de crèdit al món. Amb més de 125 anys de trajectòria a Espanya, apostem per la innovació tecnològica i la proximitat en l'assessorament en l'àmbit assegurador.

Residents estrangers

Tenim una gran experiència ajudant aquelles persones que estan lluny del seu país d'origen, a mantenir el benestar de la seva família, per garantir la seva tranquil·litat.

Assessorament proper

Disposem de tota una xarxa de mediadors especialitzats en oferir el millor assessorament als nostres clients expatriats, que et sabran orientar adaptant-se a les teves necessitats específiques.

Àmplia oferta

Amb la nostra completa gamma d'assegurances i serveis t'ajudem a aconseguir que tant tu com els teus gaudiu de la tranquil·litat i seguretat de sentir-vos ben protegits.

Quadre mèdic

Consulta el nostre quadre mèdic

Posem a la teva disposició un ampli quadre mèdic amb els millors professionals i els centres més prestigiosos hospitalaris, amb les tècniques més avançades en salut.

Quadre mèdic

Què t'oferim amb les nostres assegurances per a expatriats?

Perquè el teu cotxe es mereix el millor, Plus Ultra Seguros t'ofereix un producte completament personalitzable, a la mida de les teves necessitats. Una assegurança robusta i fiable, amb tot el que calgui per a una conducció tranquil·la:

  • És tan flexible que es pot contractar de manera modular, amb amples garanties que permeten als nostres clients gaudir d'una assegurança de cotxe única.
  • Segons les teves necessitats de cobertura, pots triar entre les nostres modalitats a tot risc (amb franquícia i sense) o a tercers, i complementar-ho amb diferents garanties.