Avís important: afectats per les inundacions a València, Alacant, Múrcia i Balears

Informació important per als clients de Plus Ultra Assegurances de les provincies de València, Alacant, Múrcia i Balears afectats pel recent esdeveniment climatològic

Els clients de Plus Ultra Assegurances afectats per les inundacions produïdes a les provincies de València, Alacant, Múrcia i Balears durant els últims dies poden comptar amb l'assessorament de la companyia per fer front als desperfectes i conseqüències del temporal.

Els sinistres d'aquest tipus estan emparats pel Consorci de Compensació d'Assegurances, entitat que es farà càrrec de les indemnitzacions corresponents.

A aquests efectes, els nostres assegurats poden cursar la declaració trucant al:

Telèfon del Consorci de Compensació d'Assegurances

900 222 665 952 367 042

Igualment, els sinistres poden ser declarats via Internet en la pàgina web http://www.consorseguros.es

De la mateixa manera, tant per als danys esmentats d'inundacions, com per als que pogués haver causat la pluja d'aquest esdeveniment climatològic tan significatiu, volem recordar a tots els nostres clients que compten amb l'assessorament del seu agent o corredor, del qual principal objectiu és ajudar-los en qualsevol moment i, en especial, en situacions d'aquestes característiques. Per a qualsevol altra consulta que tinguin els nostres assegurats, poden trucar al:

Telèfon d'atenció al client de Plus Ultra Assegurances

917 838 383