Assegurança-de-la-llar-habitatge-habitual

Assegurances de la llar per a l'habitatge habitual

A casa teva tu decideixes

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Amb Llar Plus habitatge habitual protegiràs, amb les cobertures més completes, flexibles i innovadores, casa teva, les teves pertinences i moltes de les situacions en què la teva família es pot veure implicada.

Beneficis d'aquesta assegurança

La protecció que es mereix casa teva

Et facilitem les solucions que et permetin adaptar la protecció que busques a les necessitats de la teva llar i de la teva família.

Pensant en la teva llar

Una àmplia protecció per a les diferents situacions i riscos que poden danyar el teu habitatge, amb cobertures flexibles per dissenyar l'assegurança que necessites.

Si es tracta de la teva família

Tindràs la solució davant d'imprevistos que els puguin afectar, ja sigui respondre davant de tercers o protegir els seus interessos, gràcies a la cobertura de responsabilitat civil.

I per moltes raons més

Ja que disposaràs d'innovadors serveis i garanties de qualitat per fer-te la vida més fàcil.

Assegurances-de-la-llar-habitatge-habitual

Cobertures principals

Hi ha moltes situacions en què casa teva i les teves pertinences es poden veure afectades pel foc, bé per accidents quotidians o per altres circumstàncies. A Plus Ultra Seguros et garantim els danys causats per l'acció directa del foc, per explosions d'instal·lacions o aparells d'ús habitual, així com els provocats per la caiguda de llamps.

Preguntes freqüents

Perquè hi ha coses que no pots preveure però sí protegir, la teva assegurança de la llar t'ofereix solucions davant de molts imprevistos. Trencament de vidres o canonades, robatoris tant dins com fora de casa teva, incendis provocats per petits accidents, en són alguns exemples.

A més, és la solució més fiable, pràctica, econòmica i senzilla per resoldre al més aviat possible qualsevol incidència domèstica.

El continent són tots els elements que estan integrats dins l'habitatge i que és impossible transformar, moure o col·locar en un altre lloc sense danyar-lo.

Inclou l'estructura física de la casa, les parets, sostres i terres, així com garatges, places d'aparcament, trasters, instal·lacions de serveis, sanitaris, plaques solars o instal·lacions recreatives com piscines o pistes esportives.

El contingut fa referència al conjunt d'objectes que es troben dins l'habitatge per fer-lo habitable, com ara mobiliari, parament o efectes personals, i que no formen part dels elements constructius.

Per una banda has d'assegurar el continent pel cost que tindria reconstruir casa teva, incloent-hi garatges o trasters, i excloent-ne el valor del sòl, ja que aquest no es perd. Per fer aquest càlcul has de prendre com a referència el total de m2 construïts.

Respecte al valor del contingut, et recomanem fer un inventari de tots els teus béns i pertinences, tenint en compte que les joies i els objectes de valor especial es poden haver d'assegurar explícitament.

Gràcies a aquesta cobertura, la teva assegurança de la llar us protegirà a tu i a la teva família, tant dins com fora de casa, dels danys que pugueu ocasionar a un tercer.

Així, per exemple, si pel trencament d'una canonada a casa teva es veu afectada la del veí, estaríem davant d'un cas de responsabilitat civil. El mateix passaria si caigués un test i danyés un vehicle estacionat al carrer.

L'objectiu d'aquesta garantia és que el dany produït per un contratemps i la seva reparació posterior, no alterin l'estètica del teu habitatge.

Un exemple seria si, en reparar una canonada, calgués trencar rajoles i no es trobessin materials idèntics als originals per reposar-les. Amb aquesta cobertura ens encarregarem de mantenir l'estètica de l'estança afectada substituint totes les rajoles per unes de noves de característiques similars.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Els millors professionals

Revaloració automàtica

Servei de reparació

Ens adaptem a tu

Per fer-te més senzilla la configuració de la teva assegurança, Llar Plus posa a la teva disposició tres opcions perquè triïs la que s'ajusti més bé a la teva situació, i una quarta totalment personalitzable.

Modalitats

Una assegurança senzilla i amb les cobertures imprescindibles, si busques un producte econòmic que respongui davant dels principals contratemps domèstics, i sempre sense renunciar a la màxima qualitat en el servei.

Quadre comparatiu Habitatge habitual

Quadre comparatiu Habitatge habitual
CoberturesLLAR ESSENCIAL PLUSLLAR PLUS ÒPTIMALLAR PLUS ELIT
Incendi, explosió, fum i caiguda de llampsInclòs Inclòs Inclòs
Danys meteorològicsInclòs Inclòs Inclòs
Danys diversos: actes vandàlics, inundació i impacte de vehicles o animalsInclòs Inclòs Inclòs
Danys per aiguaInclòs Inclòs Inclòs
Danys d'origen elèctricNo Inclòs Inclòs Inclòs
Despeses derivades del sinistre: danys estètics, demolició i desenrunament, inhabitabilitat o reconstrucció de documentsInclòs Inclòs Inclòs
Deterioraments de jardíNo Inclòs OpcionalOpcional
Aliments en frigoríficsNo Inclòs Inclòs Inclòs
TrencamentsInclòs Inclòs Inclòs
Robatori i espoliacióInclòs Inclòs Inclòs
FurtNo Inclòs Inclòs Inclòs
Riscos fora de la llarNo Inclòs Inclòs Inclòs
Responsabilitat civilInclòs Inclòs Inclòs
Protecció jurídicaNo Inclòs Inclòs Inclòs
Vehicles al garatgeNo Inclòs OpcionalOpcional
Danys accidentalsNo Inclòs No Inclòs Inclòs
Assistència a la llarInclòs Inclòs Inclòs