Assegurança de la llar segon habitatge

Assegurança de la llar per a segon habitatge

Gaudeix de la teva altra llar

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Perquè el teu segon habitatge és el lloc perfecte per gaudir i relaxar-se, Llar Plus t'ofereix les millors cobertures i serveis perquè no t'hagis de preocupar pels imprevistos més comuns.

Beneficis d'aquesta assegurança

La tranquil·litat que necessites per al teu segon habitatge.

T'oferim les solucions que et permeten adaptar la protecció que busques a les necessitats de la teva llar i de la teva família.

Pensant en el teu segon habitatge

Posem a la teva disposició totes les cobertures necessàries per preservar la integritat del teu segon habitatge davant de qualsevol imprevist.

Quan tu no hi ets

El nostre servei t'ofereix una protecció i una tranquil·litat màximes cada dia de l'any, siguis on siguis, gràcies a la nostra xarxa de professionals.

I per moltes raons més

Que un incident, com un electrodomèstic avariat o una fallada en la instal·lació elèctrica, no t'impedeixin gaudir de la teva estada en el teu segon habitatge.

Assegurança-llar-segon-habitatge

Cobertures principals

La nostra Assegurança per a habitatges secundaris ofereix la màxima protecció davant de sinistres com incendis o inundacions. I siguin danys per aigua, foc o danys d'origen elèctric, la nostra assegurança t'ofereix les millors cobertures per a la teva tranquil·litat.

Preguntes freqüents

Perquè hi ha coses que no pots preveure però sí protegir, la teva assegurança de la llar t'ofereix solucions davant de molts imprevistos. Trencament de vidres o canonades, robatoris o incendis provocats per petits accidents, en són alguns exemples.

A més, és la solució més fiable, pràctica, econòmica i senzilla per resoldre al més aviat possible qualsevol incidència domèstica.

El continent són tots els elements que estan integrats dins l'habitatge i que és impossible transformar, moure o col·locar en un altre lloc sense danyar-lo.

Inclou l'estructura física de la casa, les parets, sostres i terres, així com garatges, places d'aparcament, trasters, instal·lacions de serveis, sanitaris, plaques solars o instal·lacions recreatives com piscines o pistes esportives.

El contingut fa referència al conjunt d'objectes que es troben dins l'habitatge per fer-lo habitable, com ara mobiliari, parament o efectes personals, i que no formen part dels elements constructius.

D'una banda has d'assegurar el continent pel cost que tindria reconstruir l'habitatge secundari, incloent-hi garatges o trasters, i excloent-ne el valor del sòl, ja que aquest no es perd. Per fer aquest càlcul has de prendre com a referència el total de m2 construïts.


Respecte al valor del contingut, et recomanem fer un inventari de tots els teus béns i pertinences, tenint en compte que les joies i els objectes de valor especial es poden haver d'assegurar explícitament.

Gràcies a aquesta cobertura, la teva assegurança de la llar et protegirà de qualsevol responsabilitat que se't pugui exigir com a propietari de l'habitatge, pels danys ocasionats a un tercer.

Així, per exemple, si pel trencament d'una canonada a casa teva es veu afectada la del veí, estaríem davant d'un cas de responsabilitat civil. El mateix passaria si es produís un incendi a l'habitatge que danyés les propietats confrontants dels veïns.

L'objectiu d'aquesta garantia és que el dany produït per un contratemps i la seva reparació posterior, no alterin l'estètica del teu habitatge secundari.

Un exemple seria si, en reparar una canonada, calgués trencar rajoles i no es trobessin materials idèntics als originals per reposar-les. Amb aquesta cobertura ens encarregarem de mantenir l'estètica de l'estança afectada substituint totes les rajoles per unes de noves de característiques similars.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Els millors professionals

Revaloració automàtica

Servei de reparació

Ens adaptem al teu habitatge secundari

Per fer-te més senzilla la configuració de la teva assegurança, Llar Plus posa a la teva disposició tres opcions perquè triïs la que s'ajusta més bé al teu habitatge.

Modalitats

Una assegurança senzilla i amb les cobertures imprescindibles, si busques un producte econòmic que respongui davant dels principals problemes derivats del teu habitatge secundari, sense renunciar a la màxima qualitat en el servei.

Quadre comparatiu Segon habitatge

Quadre comparatiu Segon habitatge
CoberturesLLAR PLUS ESSENCIALLLAR PLUS ÒPTIMA
Incendi, explosió, fum i caiguda de llampsInclòs Inclòs
Danys meteorològicsInclòs Inclòs
Danys diversos: actes vandàlics, inundació i impacte de vehicles o animalsNo Inclòs Inclòs
Danys per aiguaInclòs Inclòs
Danys d'origen elèctricNo Inclòs Inclòs
Despeses derivades del sinistre: danys estètics, demolició i desenrunament, inhabitabilitat o reconstrucció de documentsInclòs Inclòs
Deterioraments de jardíNo Inclòs Opcional
Aliments en frigoríficsNo Inclòs No Inclòs
TrencamentsInclòs Inclòs
Robatori i espoliacióInclòs Inclòs
Responsabilitat civilInclòs Inclòs
Protecció jurídicaNo Inclòs Inclòs
Assistència a la llarInclòs Inclòs