Assegurança-llar-habitatge-de-lloguer

Assegurança de la llar per a habitatge de lloguer

Lloga amb total confiança

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Llar Plus habitatge en lloguer t'ofereix els serveis més complets per garantir que el lloguer del teu habitatge sigui una experiència lliure de complicacions i imprevistos.

Beneficis d'aquesta assegurança

La tranquil·litat que necessites quan llogues el teu habitatge.

Llar Plus habitatge de lloguer t'ofereix tots els serveis essencials per oferir-te la tranquil·litat que necessites quan tens el teu habitatge arrendat.

Un lloguer assegurat

Incloem l'impagament del lloguer de llogaters problemàtics i fem que llogar el teu habitatge estigui lliure de risc. També protegim el teu habitatge davant de danys causats pel llogater.

Protecció jurídica completa

Qualsevol imprevist amb el teu llogater o el teu habitatge et pot portar als tribunals, per això t'oferim la millor protecció jurídica davant de qualsevol problema o imprevist.

I per moltes raons més

Disposem de molts serveis especialitzats perquè el lloguer del teu habitatge estigui lliure de complicacions i preocupacions.

Assegurança-habitatge-de-lloguer

Cobertures principals

T'oferim un servei exclusiu davant l'impagament del lloguer del teu habitatge arrendat. Des del moment en què hi hagi una sentència sobre el judici de desnonament del llogater, les quantitats impagades pel llogater queden cobertes sempre que s'hagi produït l'impagament de quatre rendes mensuals consecutives.

Modalitats

Una assegurança amb les cobertures imprescindibles per al teu habitatge de lloguer, si busques un producte econòmic que respongui davant dels principals contratemps derivats del lloguer del teu habitatge sense renunciar a la màxima qualitat en el servei.

Preguntes freqüents

Perquè hi ha coses que no pots preveure però sí protegir, la teva assegurança de la llar t'ofereix solucions davant de molts imprevistos. Trencament de vidres o canonades, robatoris o incendis provocats per petits accidents, en són alguns exemples.

A més, és la solució més fiable, pràctica, econòmica i senzilla per resoldre al més aviat possible qualsevol incidència domèstica.

El continent són tots els elements que estan integrats dins l'habitatge de lloguer i que és impossible transformar, moure o col·locar en un altre lloc sense danyar-lo.

Inclou l'estructura física de la casa, les parets, sostres i terres, així com garatges, places d'aparcament, trasters, instal·lacions de serveis, sanitaris, plaques solars o instal·lacions recreatives com piscines o pistes esportives.

El contingut fa referència al possible conjunt d'objectes de la teva propietat que es troben dins l'habitatge de lloguer perquè els utilitzi el llogater, com ara mobiliari, electrodomèstics i altres béns, i que no formen part dels elements constructius.

D'una banda, has d'assegurar el continent pel cost que tindria reconstruir el teu habitatge de lloguer, incloent-hi garatges o trasters, i excloent-ne el valor del sòl, ja que aquest no es perd. Per fer aquest càlcul has de prendre com a referència el total de m2 construïts.


Si estàs interessat a incloure el contingut, caldrà fer un inventari de tots els béns de la teva propietat que es trobin a l'habitatge llogat, per a la seva inclusió en el contracte.

Gràcies a aquesta cobertura, la teva assegurança de la llar et protegirà dels danys ocasionats a un tercer, entre els quals s'inclouria el llogater, derivats de la propietat de l'habitatge.

Així, per exemple, si per una fallada en la instal·lació elèctrica de l'habitatge llogat es produeix un incendi que danyi els béns i objectes del llogater i també la casa del veí, estaríem davant d'un cas en què la garantia de responsabilitat civil et protegiria de les conseqüències econòmiques de la reclamació.

L'objectiu d'aquesta garantia és que el dany produït per un contratemps i la seva reparació posterior, no alterin l'estètica del teu habitatge.

Un exemple seria si, en reparar una canonada, calgués trencar rajoles i no es trobessin materials idèntics als originals per reposar-les. Amb aquesta cobertura ens encarregarem de mantenir l'estètica de l'estança afectada substituint totes les rajoles per unes de noves de característiques similars.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Econòmic

Els millors professionals

Servei de reparació