Oferta professional

Oferta professional

Treballa amb nosaltres

Contacta amb nosaltres

T'oferim l'oportunitat de formar part d'un gran equip

Treballar a Plus Ultra Seguros és entrar a formar part d'un equip excepcional que fomenta la proximitat al client, la innovació i l'orgull de pertinença. Aquests són els valors que ens inspiren i que els treballadors de la companyia comparteixen i apliquen en la seva activitat diària al servei del client i en les seves relacions a l'entorn laboral. Ho hem aconseguit gràcies a persones amb dinamisme, responsabilitat i capacitat de compromís.

Creiem que Plus Ultra Seguros pot donar-te l'oportunitat de formar part d'una empresa on pots desenvolupar la teva carrera professional i ser reconegut i valorat en un mercat laboral cada vegada més competitiu i complex. Per això, t'animem a introduir les teves dades a la nostra base de dades perquè aviat puguem comptar amb tu.

En relació al currículum que ha remès al Departament de Selecció de Personal d'aquesta entitat asseguradora a través de mitjans telemàtics de la pàgina web corporativa (www.plusultra.es), i en compliment dels articles 5 i 6 de la Llei Orgànica 15 / 1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE Nº 298 14/12/1999), reconeix ser informat de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal i del seu tractament, del qual és responsable PLUS ULTRA, SEGUROS GENERALES Y VIDA, SA DE SEGUROS Y REASEGUROS, entitat davant la qual podrà exercir els termes que estableixen els articles 15 a 17 de l'esmentada Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, i en els articles 27 a 35 del seu Reglament de desenvolupament, aprovat per Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre (BOE N ª 17 17/01/2008) en el seu domicili social, situat a la Plaza de las Cortes, 8 (28014) de Madrid, davant el Responsable del fitxer, proporcionant les seves dades personals incloses en el currículum i trajectòria professional a l'efecte de la seva candidatura als llocs de treball oferts.

Emplena el formulari de contacte

Si us plau, emplena les dades següents perquè puguem posar-nos en contacte amb tu

Pujar arxiu