Assegurances d'estalvi i jubilació
Els teus estalvis i jubilació

Construeix ara el teu futur

Plans d'estalvi i jubilació

Estalvi

Inversió

Plans de pensions

Assegurances de renda

Vols estalviar per a l'endemà amb la màxima rendibilitat? Vols invertir a mitjà o llarg termini amb uns resultats excel·lents? Els plans d'estalvi i jubilació de Plus Ultra Seguros et permeten prendre la millor decisió per al futur.

Plus Ultra Seguros és sinònim de rendibilitat

El nostre pla Vida Inversión Plus a mitjà termini permet aconseguir una rendibilitat garantida amb una única aportació inicial i disposar del capital invertit quan el necessitis, de forma parcial o total, a partir del primer any. D'altra banda, amb Vida Inversión Activa Plus pots efectuar una inversió molt rendible per als teus estalvis durant els pròxims 10 anys.

Interès garantit per a la teva inversió

Els nostres plans de jubilació et permeten triar entre conèixer amb antelació el tipus d'interès que s'aplicarà a la inversió, el qual s'actualitza cada any, perquè t'oblidis dels riscos i obtinguis una rendibilitat interessant des del primer dia, o assumir més risc per aconseguir la millor rendibilitat per als teus diners. Tens disponibles aquestes accions per als plans de pensions que et proposem.