Campanya Tardor més vida

Descobreix una nova realitat

Estalvia i aconsegueix el teu regal

Una nova dimensió per als teus estalvis

Hi ha molts motius pels quals es recomana estalviar, com ara preparar la jubilació, planificar un viatge o crear un fons d'emergències. Sigui quin sigui el motiu, estem segurs que trobaràs l'assegurança d'estalvi més adequada per a tu entre totes les opcions interessants que et proposem. A més, ara amb la nostra campanya Tardor més vida, pots aconseguir l'última innovació en tecnologia 3D: les ulleres de realitat virtual Prixton VR200.

Contracta la teva assegurança d'estalvi o de vida o realitza una aportació extraordinària, si ja gaudeixes dels avantatges d'un pla d'estalvi amb Plus Ultra Seguros, per emportar-te aquest regal exclusiu (*). T'oferim moltes solucions a mida:

  • Pla d'estalvi a llarg termini, Estalvi 5 AIELT Plus
  • Pla individual d'estalvi sistemàtic, PIES Plus
  • Assegurança d'estalvi flexible, Vida horitzó Plus
  • O també, les nostres assegurances de vida, VidaPlus, Vida express Plus o Vida amortització Plus

 

Quina és la diferència entre una assegurança de vida i una d'estalvi?

En tots dos casos es tracta d'assegurances que aporten estabilitat econòmica en moments complicats o quan s'espera una disminució dels ingressos.

Les assegurances de vida, també anomenades assegurances de vida risc, proporcionen una indemnització als beneficiaris en cas de defunció de la persona assegurada. Quan es contracta una pòlissa de vida, la intenció és ajudar als familiars i a les persones més properes perquè puguin fer front al pagament de préstecs, hipoteques o estudis, entre d'altres, quan ja no hi siguem. 

Les assegurances d'estalvi ofereixen rendibilitat i avantatges a llarg termini per als nostres estalvis, mitjançant petites aportacions econòmiques de manera periòdica o la inversió del capital que s'ha acumulat, heretat o obtingut a partir d'una indemnització. Existeixen moltes solucions en funció de l'objectiu, de l'edat o del perfil estalviador.

Si vols obtenir més informació sobre les assegurances de vida i d'estalvi, posa't en contacte amb el teu mediador o troba el teu agent més proper i aprofita l'oportunitat d'aconseguir aquest regal amb la campanya Tardor més vida.