Assegurances de la llar i comunitats

Contracta ara l'assegurança de la llar

I aconsegueix un fantàstic regal

Aquesta promoció va finalitzar el 31 de juliol de 2020

Estigues atent a la nostra pàgina web o a les nostres xarxes socials per descobrir noves campanyes o contacta amb nosaltres, a través del teu mediador habitual o trucant al 917 83 83 83, si necessites qualsevol informació o vols contractar una nova assegurança.

Batedora de regal amb l'assegurança de la llar que contractis

Et regalem aquesta pràctica batedora amb l'assegurança de la llar

Si contractes la pòlissa de llar amb Plus Ultra Seguros en qualsevol de les modalitats entre l'1 de maig i el 31 de juliol de 2020, amb una prima neta superior a 150 euros, aconseguiràs aquest regal.

Una batedora Russell Hobbs amb què preparar tota mena de begudes gràcies als seus 300 watts de potència, les seves ganivetes aptes per picar gel i el seu sistema de gots que inclouen tapes per gaudir directament dels batuts. A més, disposa d'un pràctic disseny i els gots són aptes per al rentaplats.

En cas que se n'acabessin les existències, s'entregaria un producte de característiques i preu similars.

Com pots participar en aquesta campanya?

Parla amb el teu mediador

Contacta amb el teu mediador habitual o truca'ns al 917 83 83 83 i et farem un pressupost segons les teves necessitats.

Tria la teva modalitat

Ja sigui per a l'habitatge habitual, per a la segona residència, per a un habitatge desocupat o si el tens llogat, contracta l'assegurança de la llar i t'emportaràs aquest regal.

Consulta'n les condicions

Per aconseguir el regal, contracta la pòlissa entre l'1 de maig i el 31 de juliol de 2020, amb una prima neta mínima de 150 euros. Limitat a un regal per prenedor.

Per què has de contractar l'assegurança de la llar amb nosaltres?

Adaptats a tu

Trobaràs l'assegurança perfecta per a casa teva, ja que t'oferim diferents modalitats segons el tipus d'habitatge i podràs triar l'oferta adequada a les teves necessitats.

Cobertures

Podràs incloure tota mena de cobertures per protegir casa teva, els teus béns i per garantir la tranquil·litat de la família en qualsevol moment.

Al teu servei

El nostre equip de professionals estarà a la teva disposició per assessorar-te, gestionar qualsevol incidència a casa teva o proporcionar-te tota mena de serveis per fer-te la vida més fàcil.