Protecció jurídica familiar

Protecció jurídica familiar

Els teus interessos en les millors mans

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Som conscients que per a tu és molt important sentir-te protegit, sobretot quan es tracta de defensar els drets i els interessos de la teva família. Per aquest motiu, t'oferim l'assegurança Protección jurídica familiar Plus, amb la qual podràs accedir a un servei complet d'assessorament jurídic, a la millor defensa legal davant els tribunals i a diferents solucions per als conflictes del dia a dia.

Beneficis d'aquesta assegurança

Assessorament jurídic

Et proporcionem una extensa xarxa d'advocats especialitzats en tots els àmbits que t'assessoraran sempre que calgui, per telèfon, per correu electrònic o al despatx.

Reclamacions

Si vols iniciar una reclamació per defensar els teus drets, ens encarreguem de tot el procés, tant si es tracta de l'àmbit personal i familiar com si està relacionat amb l'habitatge.

Defensa legal

Si ho necessites, tens a la teva disposició el nostre equip d'advocats, que et defensarà quan et reclamin un concepte relacionat amb la vida privada.

Protecció per a l'arrendador

Si tens un habitatge en lloguer, t'oferim la millor cobertura per defensar els teus drets i actuar en cas que els llogaters no paguin.

Protecció jurídica familiar

Cobertures de Protección jurídica familiar Plus

T'oferim aquesta cobertura perquè puguis resoldre tots els teus dubtes legals mitjançant un assessorament especialitzat per telèfon, per correu electrònic o presencialment, al despatx d'un advocat. A més, presenta serveis exclusius com ara:

 • La redacció i revisió de contractes, texts o cartes de reclamació relacionats amb el lloguer o la compravenda d'habitatges, béns immobles i vehicles propis o de futura adquisició.

 • L'assessorament extrajudicial davant esdeveniments que afecti a la teva situació jurídica.

 • L'assessorament immediat davant possible citacions judicials, amb informació sobre l'origen de la citació si no el coneixes.

 • L'assistència i assessorament en citacions judicials i als tribunals com a testimoni.

Protecció per a arrendadors

Si ets arrendador d'un o més habitatges, aquesta modalitat de l'assegurança Protección jurídica familiar Plus et garanteix la defensa jurídica dels teus drets i interessos pel que fa als contractes legals establerts. La modalitat presenta les següents cobertures:

 • Assistència jurídica per telèfon per a l'arrendador.
 • Defensa dels drets relatius a l'habitatge arrendat.
 • Defensa i reclamació del contracte d'arrendament, tot garantint els judicis de desnonament per impagament o obres no permeses.
 • Impagament de lloguer per l'inquilí. En aquest cas, s'assumeix fins al 100% del capital assegurat amb un límit de 12 mesos de renda, a partir de la segona mensualitat de lloguer no pagada.
 • Danys ocasionats al continent de l'habitatge per actes vandàlics de l'inquilí; és a dir, danys als elements fixos de l'habitatge i les instal·lacions.

Preguntes freqüents

És possible que no es respectin els teus drets en moltes situacions quotidianes; en aquests casos, molta gent decideix no defensar-se, atesa la complexitat i el cost relacionat amb la reclamació.

Amb l'assegurança Protección jurídica familiar Plus , tens a la teva disposició el suport d'un equip de professionals que gestionarà tots els processos necessaris per protegir els teus drets i interessos i els de la teva família, amb un cost assumible i molt competitiu.

Ens adaptem a la teva situació familiar per oferir-te diverses modalitats en funció de les teves necessitats:

 • Protecció per a família i habitatges, excepte els habitatges de lloguer. Es poden contractar cobertures essencials o ampliades.
 • Protecció per a família i habitatges, fins i tot els habitatges de lloguer. Es pot contractar amb cobertures essencials o ampliades, a més, permet incloure-hi les cobertures incloses a l'apartat "Protecció integral de l'arrendador".
 • Protecció per a habitatges de lloguer, amb les cobertures incloses a l'apartat "Protecció integral de l'arrendador".

Hi ha moltes situacions que es poden resoldre amb l'assegurança Protección jurídica familiar Plus, com per exemple:

 • Necessites un advocat que t'assessori en tot moment? Tens a la teva disposició una extensa xarxa d'advocats que t'assessoraran per telèfon, per correu electrònic o fins i tot presencialment al despatx.
 • Tens problemes amb els teus veïns? No estàs d'acord amb el propietari del teu habitatge? Els nostres advocats defensaran i reclamaran els teus drets relacionats amb l'habitatge.
 • Els teus fills reben amenaces al col·legi? Els nostres advocats defensaran i reclamaran per assetjament escolar als responsables d'aquestes agressions.
 • El llogater del teu habitatge fa mesos que no paga les mensualitats? Els nostres advocats reclamaran judicialment els imports impagats i demanaran el desnonament en nom teu.

 

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Econòmic

Els millors professionals

Senzill