Protecció jurídica conductor

Protecció jurídica

Assegurança Protecció jurídica conductor

Amb tu quan condueixes

Què t'ofereix la nostra assegurança Protecció jurídica conductor?

Amb la nostra assegurança Protecció jurídica conductor, ens encarreguem del teu assessorament i defensa legal, així com de la protecció dels teus interessos quan condueixes, tant si ets professional com si no. T'oferim una completa varietat de garanties per ajudar-te a resoldre els problemes quotidians que et pots trobar quan et poses al volant.

Avantatges d'aquesta assegurança

Assessorament jurídic

Et proporcionem una extensa xarxa d'advocats especialitzats en tots els àmbits que t'assessoraran sempre que calgui, per telèfon, per correu electrònic o al despatx.

Protecció econòmica

Ja que rebràs una compensació econòmica per la pèrdua de punts o per la privació temporal del permís de conduir.

Defensa legal

Amb aquesta Assegurança de protecció jurídica, t'oferim assessorament jurídic relacionat amb la circulació, t'ajudem a fer reclamacions extrajudicials i, fins i tot, defensem els teus interessos davant de tribunals i institucions.

Assessorament

La nostra assegurança de protecció jurídica per a conductors també t'ajuda amb qualsevol tràmit de gestoria relacionat amb el teu vehicle o amb el teu permís de conduir.

Protecció jurídica conductor
Envia'ns les teves multes

Cobertures d'aquesta assegurança

Gestionem tot el procés de reclamació, amistosa o judicial, des de la redacció fins a la tramitació i el seguiment, en assumptes relacionats amb:

  • Reclamació per reparació defectuosa del vehicle, ja sigui per accident o avaria.
  • Reclamació de danys i perjudicis derivats de l'incompliment del contracte de garantia del vehicle.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està pensada per a tots aquells conductors, professionals o no, que volen disposar d'una sèrie de cobertures de defensa, assessorament i protecció legal, per vetllar pels seus interessos com a conductor, convertint-se en el complement perfecte per a l'assegurança del teu automòbil.

L'assegurança Protecció jurídica conductor complementa perfectament l'assegurança d'autos, ja que ofereix garanties que no es poden trobar en aquesta última i que li seran de gran ajuda, com poden ser, entre altres:

  • Defensa jurídica en cas de suspensió del permís de conduir.
  • Defensa de sancions davant el tribunal contenciós administratiu.
  • Reclamació de multes per infraccions al codi de circulació.
  • Subsidi per la pèrdua de punts del carnet de conduir.
  • Pagament dels cursos de recuperació del carnet després de la pèrdua de vigència d'aquest.
  • Lloguer de vehicle de substitució o subsidi per paralització del vehicle.
  • Reclamació de les reparacions defectuoses efectuades per tallers oficials sobre el teu vehicle, amb redacció d'un informe pericial i, si és necessari, fins i tot reclamarem per la via judicial.