Seguro-de-reembolso

Salut reemborsament

Amb el teu metge de confiança

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Amb les nostres assegurances de Salut Reemborsament pots optar per rebre assistència sanitària a través del nostre ampli quadre mèdic, sense cap cost per a tu, o triar lliurement el metge i centre hospitalari, a qualsevol part del món, on vols que t'atenguin. En aquest cas, Plus Ultra Seguros et reemborsarà les despeses en funció dels límits fixats per a cada assegurança.

Assistència mundial

Tria el professional sanitari de la teva confiança a qualsevol part del món i recupera amb posterioritat les despeses ocasionades.

Agilitat de gestió

Posem a la teva disposició un sistema administratiu àgil per a l'obtenció d'autoritzacions mèdiques en un màxim de 2 hores i reemborsament de factures en 48 hores.

Ampli quadre mèdic

També disposaràs del nostre complet quadre mèdic, que inclou els millors professionals i els centres mèdics més avançats i innovadors, sense cap cost per a tu.

Cosalud Assistència Sanitària

Cobertures principals

Et proporcionem accés a consultes de medicina primària, al servei d'ambulàncies i d'ATS, així com al d'urgències domiciliàries.

Descobreix les diferents modalitats

Aquesta assegurança t'ofereix la lliure d'elecció de metge, a un preu assequible, amb un màxim de 47.500 euros de capital anual assegurat.

Tens l'opció de triar metge a tot el món, i obtenir un reemborsament de les despeses del 90% en territori nacional i del 80% a l'estranger.

A més, tens a la teva disposició totes les garanties del nostre quadre mèdic, sense fer cap desemborsament.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigida a persones, amb o sense família, que vulguin disposar de lliure elecció de professionals mèdics tant al territori nacional com a l'estranger.

L'assegurança de salut més idònia per a cadascú dependrà de les seves circumstàncies particulars i familiars, de manera que és una decisió molt personal.

A priori, per a una família amb fills o amb una residència estable, l'assegurança de quadre mèdic pot ser la millor opció, ja que et dóna accés a una àmplia cobertura sanitària, a un preu contingut.

En canvi, per a una persona que viatja freqüentment, i fins i tot per a qui vol tenir sempre disponible el seu metge de confiança, l'assegurança de reemborsament podria ser la millor alternativa.

Sí, triïs la modalitat de contractació que triïs, t'oferim cobertures addicionals perquè dissenyis la teva assegurança a mida, i que d'aquesta manera aconsegueixis l'assegurança de salut més completa per a les teves necessitats.

Cada modalitat té uns límits establerts que s'inclouen a les condicions particulars de l'assegurança. Et recomanem visitar la secció “Modalitats” per obtenir informació més detallada.

T'oferim un ampli quadre mèdic amb més de 38.000 professionals que vetllaran per la teva sault com et mereixes. Accedeix-hi mitjançant aquest enllaç i localitza el professional que necessites.

Amb la cobertura Salut dental Plus i la col·laboració amb Dentyred, t'oferim un quadre mèdic dental amb més de 2.000 professionals arreu del territori nacional. Pots accedir a tota la informació en aquest enllaç.

Plus Ultra Seguros posa a la teva disposició els telèfons 902 25 10 25 o 91 783 83 84 per a qualsevol consulta o gestió que hagis de fer. A més, si vols gestionar una autorització mèdica, ho pots fer en aquest enllaç.

Sol·licitud de reemborsament de despeses mèdiques

Sol·licita el teu reemborsament

Demana el reemborsament de les factures que has pagat: visites mèdiques, proves diagnòstiques i hospitalització, entre d'altres.

Sol·licita el reemborsament

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Despeses cobertes

Pediatre i ginecòleg

Si es tracta de la teva família