Assegurança de reemborsament prime

Assegurances de salut per a autònoms

Assegurança Salut reemborsament Prime per a autònoms

Qualsevol metge, a tot el món

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Amb Salut reemborsament Prime per a autònoms podràs escollir metge o hospital a qualsevol lloc, amb cobertura de reemborsament de despeses del 100% en hospitalització, del 85% en assistència mèdica ambulatòria i del 50% en farmàcia.

Beneficis

Els millors professionals i l'accés a les tecnologies més avançades mèdiques, a qualsevol lloc del món.

Reemborsament de despeses

Perquè puguis anar al teu metge de confiança, estigui on estigui, reemborsant-te les despeses (100% hospitalàries, 85% extrahospitalàries, 50% farmacèutiques).

Indemnització diària

Si ets hospitalitzat a la sanitat pública i no sol·licites el reemborsament de les despeses, rebràs una indemnització diària substitutiva.

Atenció òptima

Rebràs una atenció àgil i eficaç dels millors especialistes mèdics.

La tecnologia més avançada

Accés a les tècniques quirúrgiques i proves diagnòstiques més punteres.

Salut reemborsament prime

Cobertures reemborsament prime

Et reemborsarem totes les despeses derivades de l'assistència mèdica prestada en un centre hospitalari, per malaltia, accident o part, dins els límits establerts.

Inclou despeses d'estada, ingrés a l'UVI o l'UCI i trasllat en ambulància, entre d'altres.

Sol·licitud de reemborsament de despeses mèdiques

Sol·licita el teu reemborsament de despeses mèdiques

Demana el reemborsament de les factures que has pagat: visites mèdiques, proves diagnòstiques i hospitalització, entre d'altres.

Sol·licita el reemborsament

Preguntes freqüents

És l'assegurança de salut perfecta per als qui prefereixen poder triar a quin metge o centre hospitalari anar, a qualsevol lloc del món, sense limitar-se als quadres mèdics concertats.

Salut reemborsament Prime és una assegurança de reemborsament pura i no permet l'accés a quadre mèdic concertat; en canvi, amb la Salut reemborsament mixta pots triar entre utilitzar el quadre mèdic concertat o, al contrari, optar per un professional o centre mèdic aliè a aquest, dins els límits establerts.

La carència és el període de temps que has d'esperar des que contractes l'assegurança de salut per accedir a determinades garanties.

En l'assegurança de Salut reemborsament Prime, el període de carència per malaltia és de tres mesos, i de vuit mesos per a embaràs i part i les malalties relacionades.

Aquestes clàusules no s'aplicaran a accidents o malalties congènites durant el primer any de l'assegurat.

Tampoc no s'aplica per a certes malalties infeccioses, com ara rubèola, xarampió, varicel·la, escarlatina, diftèria, galteres, tos ferina o meningitis, entre d'altres.

Per què contractar Salut reemborsament Prime?

Despeses cobertes

Els centres mèdics més avançats

Els millors professionals