Assegurança-embarcacions

Assegurança d'embarcacions

A mida de la teva eslora

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Posem a la teva disposició una Assegurança per a embarcacions molt completa i flexible, amb la qual navegaràs tranquil gràcies a les millors cobertures, que inclouen des de la responsabilitat davant de danys causats tercers fins a garanties tan interessants com l'assistència nàutica o la protecció davant danys realitzats per la mateixa embarcació.

Beneficis d'aquesta assegurança

Adaptat al teu vaixell

T'oferim una proposta a mida per a la teva embarcació esportiva o d'esbarjo.

Navega tranquil

Ja que podràs ampliar el límit de navegació d'aigües nacionals a altres àrees si ho necessites.

Defensem els teus interessos

Posem a la teva disposició un equip de professionals qualificats que s'encarregaran de la defensa dels teus interessos incloent-hi les possibles indemnitzacions i despeses judicials derivades.

Protecció completa

Pots estendre les garanties essencials d'aquesta assegurança en funció de les teves necessitats, incloent-hi les cobertures de robatori i danys materials soferts per l'embarcació assegurada i efectes personals.

Assegurança-embarcacions

Cobertures principals

La nostra Assegurança d'embarcacions et garanteix el pagament de totes les indemnitzacions que marca la Llei per la responsabilitat civil derivada d'imprevistos en què poden incórrer tant el navilier, el seu propietari o aquells qui, degudament autoritzats, patronegin l'embarcació.

Es tracta d'una assegurança de responsabilitat obligatòria davant de qualsevol imprevist que pugui sorgir en el mar, per fer front als danys ocasionats a tercers, tant materials com personals.

Ens ocupem, a més, de la teva defensa penal, inclòs el pagament de les costes judicials i extrajudicials relatives a la defensa i a la gestió del sinistre, així com de les possibles fiances.

Aquesta protecció inclou, a més, l'embarcació auxiliar, si la tens o si practiques l'esquí aquàtic.

Cobertures opcionals

La protecció contra robatori és essencial per garantir la integritat de la teva embarcació i els béns que hi ha. Aquesta garantia protegeix dels danys o pèrdues produïdes pel robatori o intent de robatori de l'embarcació mentre estigui en molls d'atracament de club nàutics o ports esportius autoritzats, en garatges o hangars tancats o si s’escau durant el transport per via terrestre, mitjançant actes violents o intimidatoris en aquest últim cas.

Preguntes freqüents

La nostra Assegurança d'embarcacions està pensada per a propietaris de iots, embarcacions d'esbargiment o embarcacions de lloguer que necessiten una assegurança que respongui a totes les indemnitzacions conseqüència de danys ocasionats a tercers. També està destinada a propietaris que busquen una protecció i unes garanties superiors, ja que poden completar l'assegurança amb qualsevol de nostres sis extensions addicionals.

Pots completar la teva assegurança amb qualsevol de les cobertures addicionals disponibles per a embarcacions. Et recomanem visitar l'apartat “Més cobertures” per conèixer més detalladament les opcions que posem a la teva disposició.

Aquesta garantia opcional protegeix la teva embarcació dels danys que pugui patir tant en l'aigua com a terra, com a conseqüència de:

Durant la navegació o estada en l'aigua: col·lisió o abordatge, cop o xoc amb objectes fixos o flotants, varada o embarrancada, enfonsament o naufragi, cop de mar o a conseqüència de temporal, per incendi, pirateria, terratrèmols o sismes submarins.

Durant la seva permanència en terra, queden inclosos els danys a conseqüència d'incendi o explosió mentre es trobi en garatges, hangars o similars, així com els provocats per bolcada, xoc i operacions de càrrega i descàrrega durant el seu transport per via terrestre.

A més, estan coberts els danys durant operacions d'avarada o posada en sec, sempre que siguin realitzades per personal qualificat.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

Els millors professionals

Protecció completa