Assegurances-moto

Assegurances de moto

Mai no et sentiràs sol a la carretera

Què t'ofereix la nostra assegurança?

La nostra Assegurança de motos t'ofereix protecció essencial i ampliable perquè n'adaptis les cobertures a les teves necessitats. A més de la responsabilitat civil obligatòria, aquesta assegurança t'ofereix garanties com la responsabilitat civil voluntària, la defensa penal de l'assegurat i la gestió de multes, la qual cosa la converteix en la millor opció per assegurar la teva motocicleta o escúter.

Beneficis d'aquesta assegurança

Cobertures màximes

Et garantim la cobertura de la Responsabilitat civil obligatòria i la Responsabilitat civil voluntària, ampliant així la protecció que marca la llei.

Extensions addicionals

La nostra Assegurança de motos t'ofereix un ampli ventall de garanties addicionals perquè confeccions el producte a la teva mida.

Protecció per a tu i la teva motocicleta

Tria si vols protecció ampliada tant per al conductor com per als ocupants. A més, pots incloure les cobertures de robatori, incendi i danys propis.

Assegurança-moto-imatge-decorativa

Cobertures principals

La nostra Assegurança de moto et garanteix el pagament de les indemnitzacions derivades de la responsabilitat civil obligatòria que marca la Llei, com a conseqüència dels danys materials i personals ocasionats a tercers amb la moto assegurada.

A més, s'inclou la cobertura de responsabilitat civil voluntària, per la qual, si la indemnització excedeix el límit màxim establert legalment en la cobertura de responsabilitat civil obligatòria, et proporcionem un capital complementari que pot arribar a ascendir fins als 50 milions d'euros.

Aquesta assegurança també et garanteix la cobertura de la defensa jurídica requerida en els processos legals i de reclamació de danys en què es pugui veure involucrat el conductor assegurat com a conseqüència d'un accident de trànsit ocorregut amb el vehicle assegurat.

Un Plus de protecció

Una opció disponible en modalitat només per al conductor i una altra per al conductor i els ocupants o acompanyants de la moto. Inclou les indemnitzacions per danys personals arribant a cobrir la defunció, invalidesa i l'assistència sanitària del conductor i l'acompanyant de la moto.

Preguntes freqüents

La nostra Assegurança de motos està pensada per als propietaris o conductors d'una moto o escúter que cerquen un equilibri entre una assegurança completa i un preu competitiu. A més, s'adapta a cada persona en funció de les seves necessitats amb les seves extensions a mida. Tant si cerques la màxima protecció per al conductor com àmplies cobertures per danys a la teva moto o escúter, tenim l'opció adequada.

La defensa en infraccions administratives de trànsit és un servei exclusiu mitjançant el qual ens ocuparem de la gestió i tramitació dels recursos administratius per multes i sancions en què hagis pogut incórrer.

Pots completar la teva assegurança amb dues garanties opcionals. La primera és la cobertura de danys personals, que protegeix dels danys que pugui patir el conductor de la moto o el seu acompanyant. La segona garantia complementària protegeix la teva moto davant d'esdeveniments com robatori o possibles danys que pugui patir com a conseqüència d'un accident. Per obtenir més informació, et recomanem que visitis “Cobertures a mida”.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Assistència en viatge des de KM 0

Gestió de multes

Els millors professionals