Assegurances per a altres vehicles

Assegurança per a altres vehicles

Prepara bé el viatge

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Com que no tots els vehicles són iguals, a més d'oferir-te la millor protecció per a automòbils, posem a la teva disposició una solució per a vehicles derivats com poden ser furgonetes, remolcs o caravanes remolcables, amb un ampli ventall de garanties i serveis entre els quals escollir.

Beneficis d'aquesta assegurança

La millor solució

Si ja tens una assegurança per al teu cotxe, aquesta serà la millor solució per a la teva furgoneta, remolc o caravana remolcable.

A mida

Comptem amb assessors especialitzats en tot tipus de vehicles perquè la contractació et resulti còmoda i s'ajusti al que realment necessites.

Àmplies cobertures

Des de la protecció essencial de la responsabilitat civil obligatòria i voluntària fins a altres garanties opcionals com robatori, incendi o assistència en viatge.

Defensa dels teus interessos

T'oferim un servei d'assistència jurídica que defensi els teus interessos en casos d'infraccions administratives i en reclamació de danys.

Assegurança-altres-vehicles

Cobertures principals

Garanteix les indemnitzacions que preveu la Llei com a conseqüència dels danys a tercers causats amb el vehicle assegurat. A més de la cobertura de responsabilitat civil obligatòria, aquesta garantia inclou també la responsabilitat civil voluntària, que amplia la cobertura estipulada per Llei i que pot arribar a ascendir fins als 50 milions d'euros.

Cobertures addicionals

Garanteix la cobertura dels danys soferts pel vehicle assegurat tant en circulació, en repòs o en trasllat.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigida a totes les persones que vulguin assegurar els seus vehicles que no siguin el seu cotxe habitual, per a ús particular.

Altres vehicles garanteix la protecció de furgonetes d'ús particular i professional de forma esporàdica, camionetes, caravanes, remolcs o caravanes remolcables.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

Atenció personalitzada

Els millors professionals