seguro-decesos-familiar

Decessos Familiar

Tenir-ho tot previst

Què t'ofereix la nostra assegurança?

L'assegurança de decessos Universal Familiar Plus t'ofereix suport en moments tan delicats com la defunció d'un ésser estimat. A més, posem a la teva disposició ajuda professional especialitzada que et proporcionarà l'orientació que necessitis i et resoldrà els dubtes tenint sempre present la situació que passes.

Beneficis d'aquesta assegurança

Ens ocupem de tot

T'ajudem amb tots els tràmits i preparatius, des del servei fúnebre fins al trasllat del mort a la localitat espanyola escollida pels familiars.

Protegeix tota la família

Amb Universal Familiar Plus tindràs els serveis de decessos, per a tots els membres de la família, en un mateix contracte.

Una decisió encertada

Perquè gràcies als acords de col·laboració que tenim amb els millors professionals, aconseguiràs un servei complet i excel·lent.

Cobertures principals

La nostra assegurança de decessos inclou tots els serveis i tràmits per al sepeli, i es duen a terme a qualsevol localitat que triïs en territori nacional. A més, inclou l'atenció personalitzada a través d'un gestor que s'encarregarà de l'obtenció i la tramitació dels documents oficials necessaris.

Accidentes-individual

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança de decessos va dirigida a persones que vulguin oferir a la seva família la tranquil·litat de disposar de tots els serveis necessaris en el moment de la defunció de l'assegurat i de no haver de fer front a cap despesa.

Sí, l'assegurança de decessos Universal Familiar Plus garanteix el trasllat del mort assegurat des de qualsevol punt del territori nacional i internacional, fins al cementiri nacional escollit per a la celebració del sepeli.

En aquest cas, t'oferim una solució especial, gràcies a la nostra assegurança Universal Familiar Plus amb repatriació.

Per evitar aquesta situació inclourem un capital complementari a la teva assegurança, que s'aplicarà per cobrir possibles desviacions entre el valor real del servei prestat i el valor contractat quan arribi el moment.

Aquesta assegurança inclou el trasllat fins a la localitat on els familiars vulguin dur a terme el sepeli. Si el sepeli tingués lloc en una localitat diferent de la del domicili habitual de l'assegurat, es garanteix la cobertura de la despesa del servei funerari, que no podrà excedir la quantitat de la suma assegurada.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Servei de qualitat

Perquè ens comprometem sempre a oferir-te un servei de qualitat excel·lent.

Experiència

Perquè fa molts anys que estem fent la vida més fàcil als nostres clients.

A prop teu

I perquè ens agrada estar a prop teu, treballant cada instant en la teva seguretat.

Garanties addicionals

Universal Familiar Plus també posa a la teva disposició una sèrie de garanties addicionals per adaptar-se a les teves necessitats i a les de la teva família

Amplia les garanties

Et permet accedir a determinats serveis de salut i benestar amb importants descomptes i condicions avantatjoses, com ara:

  • Servei mèdic: amb accés a més de 6.000 facultatius i/o centres.
  • Servei dental: més de 1.000 clíniques dentals que inclouen diverses prestacions gratuïtes (diagnòstic oral, odontologia preventiva, obturacions i periodòncia, entre d'altres).
  • Serveis de benestar: més de 2.000 facultatius o centres que ofereixen una gamma molt àmplia de prestacions (laser oftàlmic, reproducció assistida, cirurgia estètica, termalisme i balneoteràpia, medicina alternativa, psicologia, podologia, òptica, veterinaris i moltes més).
  • Servei de segona opinió mèdica internacional gratuïta per a malalties greus.
  • Atenció a la gent gran i/o dependents i servei per a les famílies i per als més petits com l'abonament “dies sense escola”.