decesos-prima-unica

Decessos sènior a prima única

Deixa-ho tot resolt

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Amb la nostra assegurança de decessos Universal Familiar Plus Prima Única, t'oferim una cobertura integral que inclou tots els serveis i les despeses necessàries en el moment de la defunció, amb una solució senzilla gràcies al seu pagament en un sol rebut, perquè puguis deixar-ho tot previst.

Beneficis d'aquesta assegurança

Ens ocupem de tot

Ens encarreguem de la gestió de tots els tràmits, des del servei fúnebre al trasllat del mort fins a la localitat designada per al sepeli.

Atenció personalitzada per a la teva família

Amb Universal Familiar Plus Prima Única la teva família rebrà el suport necessari en moments tan delicats com la defunció d'un ésser estimat.

Pagament únic

Un sol pagament en el moment de la contractació garanteix la prestació dels serveis derivats de la defunció tal com s'estipulin al contracte.

Seguro-de-decesos-prima-unica

Cobertures principals

Aquesta assegurança de decessos garanteix la cobertura de les despeses del sepeli, així com la seva gestió.

Cobertures addicionals

Disposaràs d'un servei telefònic d'informació i orientació jurídica atès per un equip d'advocats especialistes.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança de decessos va dirigida a persones més grans de 70 anys que vulguin disposar d'una assegurança que garanteixi la cobertura de les despeses derivades de la seva defunció.

La característica principal de l'assegurança de decessos Universal Familiar Plus Prima Única és que s'efectua un sol pagament en el moment de la contractació i no hi ha reajustament posterior.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Els millors professionals

Revaloració automàtica

Senzill

Cobertures addicionals

Per oferir-te el servei que s'adapti millor a tu, Universal Familiar Plus Prima Única posa a la teva disposició les garanties addicionals següents: