Decessos-residents-estrangers

Decessos residents estrangers

Al costat dels teus, per molt lluny que siguis

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Amb la nostra assegurança de decessos Universal Familiar Plus Internacional, disposaràs del millor suport i de tots els serveis que la teva família necessiti en el moment de la defunció d'un ésser estimat, incloent-hi els tràmits i costos de repatriació fins al país escollit.

Beneficis d'aquesta assegurança

Ens ocupem de tot

T'ajudem amb tots els tràmits i preparatius, des del servei fúnebre al trasllat internacional del mort al país escollit per al sepeli.

Protegeix tota la família

Amb Universal Familiar Plus Internacional pots incloure al mateix contracte d'assegurança tots els membres de la família.

Amb tu en tot moment

A més, t'oferim altres avantatges com el nostre servei Avantsalud, amb què gaudiràs de l'accés a medicina privada amb importants descomptes i beneficis.

Seguro-decesos-para-extranjeros

Cobertures principals

Aquesta garantia ofereix la gestió i tramitació del servei fúnebre i cobreix les despeses derivades del sepeli a la localitat de residència o a una altra d'espanyola que triïs.

Preguntes freqüents

L'assegurança Universal Familiar Plus Internacional va dirigida a persones de qualsevol país del món que resideixin a Espanya i vulguin tornar al seu país d'origen després de l'òbit, sense que això comporti un esforç econòmic extra per als seus familiars.

L'assegurança té com a objectiu garantir la cobertura de les despeses del servei funerari a la localitat nacional de residència del mort, així com la posterior repatriació del cos al país des de qualsevol part del món. Tots dos serveis s'inclouen al contracte de l'assegurança.

L'assegurança de decessos considera el dret que té un familiar per acompanyar al difunt durant la repatriació. Es garanteix a l'acompanyant la cobertura de l'import d'un bitllet d'avió d'anada i tornada en classe turista, o bé un bitllet per a qualsevol altre mitjà de transport col·lectiu de passatgers, per acompanyar al difunt fins al país on tindrà lloc el sepeli.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Els millors professionals

Protecció completa

Serveis exclusius

Amplia les garanties

Universal Familiar Plus Internacional posa a la teva disposició les garanties addicionals següents:

Garanties addicionals

Et permet accedir a determinats serveis de salut i benestar amb importants descomptes i condicions avantatjoses, com ara:

  • Servei mèdic: amb accés a més de 6.000 facultatius i/o centres.
  • Servei dental: més de 1.000 clíniques dentals que inclouen diverses prestacions gratuïtes (diagnòstic oral, odontologia preventiva, obturacions i periodòncia, entre d'altres).
  • Serveis de benestar: més de 2.000 facultatius o centres que ofereixen una gamma molt àmplia de prestacions (laser oftàlmic, reproducció assistida, cirurgia estètica, termalisme i balneoteràpia, medicina alternativa, psicologia, podologia, òptica, veterinaris i moltes més).
  • Servei de segona opinió mèdica internacional gratuïta per a malalties greus.
  • Atenció a la gent gran i/o dependents i servei per a les famílies i per als més petits com l'abonament “dies sense escola”.