Seguro-accidentes-individual

Accidents individual

Davant de qualsevol imprevist

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Perquè en qualsevol moment tothom pot patir un accident, t'oferim la solució perfecta perquè et protegeixis de fets inesperats. Amb Accidents individual Plus no només garantim la millor assistència per a tu, sinó també la seguretat i l'estabilitat que vols per a la teva família.

Beneficis d'aquesta assegurança

La teva protecció permanent

Una solució ràpida i flexible gràcies al seu complet pla de protecció, amb el suport econòmic suficient perquè només pensis a recuperar-te.

Fet a la teva mida

Accidents Individual Plus s'adapta a les teves circumstàncies i et protegeix en la teva activitat professional, la teva vida privada o les 24 hores, com tu decideixis.

Protegeix el benestar de la teva família

Un capital assegurat en cas d'accident o de defunció o per completar possibles prestacions de la Seguretat Social, sovint insuficients, en cas d'invalidesa greu.

Amplia la teva protecció

Possibilitat d'incloure un capital per a despeses per assistència mèdica, una indemnització en cas d'incapacitat temporal, i un subsidi per hospitalització.

Seguro-accidentes-individual

Cobertures principals

La nostra assegurança Accidents Individual Plus et garanteix una indemnització com a conseqüència de la defunció de l'assegurat per causa directa d'un accident o de les seqüeles en els dotze mesos posteriors.

Els beneficiaris d'aquesta assegurança, a més, poden rebre un avançament econòmic per fer front a les despeses derivades de la defunció com, per exemple, el sepeli. La quantitat d'aquest avançament serà del 10% del capital assegurat, amb un límit de 1.200 euros, i sense necessitat de cap justificació.

Modalitats de contractació

Aquesta modalitat et protegeix durant qualsevol activitat les 24 hores del dia, tant en la vida privada com en la professional, els 365 dies a l'any i a qualsevol lloc del món.

Preguntes freqüents

L'assegurança Accident Individual Plus va dirigida a qualsevol persona, que tingui o no família i, especialment, als professionals autònoms els ingressos dels quals depenen directament de la seva capacitat per desenvolupar la seva activitat professional.

Aquesta assegurança d'accidents et garanteix una indemnització davant un eventual accident que t'impedeixi fer vida normal, i minimitza així l'impacte econòmic que aquest accident pot ocasionar en el teu dia a dia.

Sí, disposem de la modalitat Accident Familiar Plus per a qualsevol tipus de família: pares i fills que conviuen a l'habitatge habitual, famílies monoparentals o parelles sense fills. Aquesta assegurança ofereix protecció integral per a tots els membres de la unitat familiar.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Econòmic

Personalitzat

Serveis exclusius